Witam !!!
Możliwe iż wyda się komuś że osoba w tak młodym wieku, powinna skupiać cały swój czas na nauce. Jak wiadomo są osoby w Polsce z dziesięcioma kierunkami studiów, którym wydaje się że dzięki swojemu wykształceniu osiągną wszystko co w biznesie możliwe... PRAWDA jest taka iż osoba bez ambicji, marzeń oraz planów na przyszłość nie ma możliwości stworzenia dochodowego biznesu.
Ok przejdę do rzeczy:
Jestem uczniem gimnazjum, który mimo młodego wieku ( 15lat ) chciałby otworzyć biznes, który przynosiłby dochody w wysokości 500-1000zł miesięcznie. Na razie zajmuję się sprzedażom na allegro i osiągam miesięczny dochód 500zł ( Wiadomo, apetyt rośnie w miarę jedzenia), ale nie chcę abyście przyjęli mnie jako ,, gówniarza, który się chwali" lecz tylko daję do świadomości że gdy będzie trzeba to jestem w stanie wygospodarować jakiś majątek.
Biznes, który mnie interesuje to otwarcie toru RC ( samochodziki zdalnie sterowanie itd. ). Proszę abyście się wypowiedzieli na ten temat.
PS. Dodam jeszcze że posiadam działkę na ten cel oraz mieszkam w miejscowości, gdzie latem dużo osób jeździ rowerami.
Pozdrawiam
Tomasek