|
Tor sportowy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
co powiecie na otworzenie toru do sportowej jazdyy samochodem bądż motocyklem takich torów u nas nie jest za wiele poznan warszawa i cos tam jeszcze.To miałby byc tor na wzór toru w norynberdze. CZasami jakies konkursy z wygrana wpisowe ząłożmy stówa czy to wypali jak sądzicie
to miałoby być zrobione z tym twoim kapitałem 7 tysięcy pln?
poczytaj troszke choćby to forum- o torach jest kilka już wątków i się nie ośmieszaj, tor wyścigowy, wpisowe stówa albo coś, a może dla zwycięzcy wyścigu hot doga albo coś?
hahahaha. Jak twój tata nazywa sie Jan K. i ma jeden z najwiekszych holdingów w Polsce to mozesz tor wybudowac. A 7 tysiecy na start powinno starczyc na dobre opony...heh
Pozdrawiam a na powaznie myslales jak wielka to inwestycja? Działka? Asfalt? Wykonanie? .....
ej chłopaki spokojnie kto tó mówi o 7 tys złotych bo co bo pan pepeee zobaczył mój post dgzie pisałem że chce wystartowac z firma kurierska z a 7 tys.?
Ten biznes to hipotetyczna sprawa sfera marzeń. Wiem że 1km asfaltu kosztuje jakies 10 000 zł + jakies ławeczki nastadionie i trawka i można smażyć kapcia pozdrawiam!!!!
ty sobie lepiej cycki usmaż, jak widze takich kolesi jak ty ( obrazek, nick i posty ) to mi sie odechciewa tu zaglądać-
do peeepe
To nie zaglądaj :) Sam miałes ciekawy awatar jakaś gęba ze skały a teraz sobiezmieniłes to krytykujesz innych
Chciales napisac 10 000zl x 20 jak nie wiecej
moze i 10 0000 x 30 ni wiem jaki by miał byc długi w kązdym razie ten biznes jest już dosyć poważny nie dla małych biznesmenów
Tym bardziej dla studentów. 10 000 za 1 km asfaltu? To wszystkie ulice w naszej kochanej Polsce były by porządne... I jesli chcesz rozmawiac o biznesach, to jak najbardziej tu można, ale obrażac sie mozesz na forum ... nie wiem the sims. Zachowuj sie jakos. Pozdrawiam
do wojtek10000
Hej jeżeli nie weisz ile kosztuje 1km asfaltu to wejdź na strone przedsiębiorstwa drogowo budowlanego i popatrz i dopiero wtedy wypowiadaj się na forum ja nikogo nie zamierzam obrażać moja poprzednia wypowiedż była trochę niegrzeczna ale to byla riposta na wypowiedż peepepe pozdrawiam!
Witam
Mój kuzyn jest mgr inżynierem kier. Budowa Dróg , buduje wlasnie autostrade, a przedtem drogi publiczne w okolicach Poznania. Pozdrawiam
a moja ciocia kiedyś była nauczycielką,też ma tytuł magistra, działo się to w okolicach bydgoszczy
peepee
Na prawde? Mogła Cię nauczyć czytać ze zrozumieniem i zauważyć kontekst dyskusji.... No ale cóż mogę Ci postawić bilet do Bydgoszczy. Podaj adres to wyśle, najlepiej poleconym.... Nie rozumiem twego sarkazmu, no cóż.... Pozdrawiam Chyba nie ma co ciągnąć tego tematu
oprócz tego że masz kuzyna mgr dróg ( i że pracuje w zawodzie ) to to wszystko co dodałeś do wątku, tylko to nie wątek : przedstawiamy swoją rodzinę, tylko o torze wyścigowym,
10 000 zł za km. kw. asfaltu???
hahaha Kilka lat temu przeczytalem w fachowym piśmie, powtarzam - KILKA LAT TEMU, że JEDEN metr kw. asfaltu kosztuje około 180 zł z robocizną. 1 km. kwadratowy to 1 000 000 metrów kw. tak więc wynik mamy prosty 1 km. kwadratowy asfaltu kilka lat temu kosztował 180 000 000 zł. Pozdrawiam specjalistów od budowy drog i mostów :-)
|
|