|
Torby Ekologiczne |
Torby Ekologiczne
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam zakupiłam materiał na torby ekologiczne chce je sama szyć z zawodu jestem krawcową, a obecnie prowadzę działalnośc handlową kiosk i chciałam sprzedawać te torby w kiosku i nie tylko na rynku, giełdzie. Czy ma sens ogłośić iż przyjmę reklamę na te torby i we własnym zakresie sitodrukiem zrobię wizytówke czy loggo danej firmy. Czy to może się udać proszę o podpowiedź gdzie można zamieścić taką reklamę???? Będe ogromnie wdzięczna za wszelką podpowiedź
Witam zakupiłam materiał na torby ekologicze bardzo dobże sie sprzedają jestem krawcową ale prowadzę własny kiosk i sprzedaje na rynku. Chiałam sprubować dać ogłoszenie aby sprzedać miejsce na reklame na tych tobach i zrobić sitodrukiem loggo czy wizytówke na nich. Czy to ma sens, gdzie się ogłościć i gdzie szukac klienta. Prosze o podpowiedź. Pozdrawiam Karina
sprzedaje torby gospodarcze od 18 lat chetnie kupie od pani po rozsądnej cenie zaznaczam że torby eko przy ilości 1000szt są po 1zł 50gr ale mam inna propozycje handlową odbiore każdą ilość toreb z wigolenu, też mocne a zna je każdy. Po dobrej cenie szczegóły na tel 603323922 lub innego materiału ale to już podczas rozmowy.
Dziękuje za propozyje handlową właśnie ten material który zakupiłam i mam szyc to wigofil równiez biorę pod uwagę bawełniane i surówki . Napewno się odezwe
prosze zobaczyś materiał ze Stradomia z częstochowy interesują mnie na już konkretne ilości z tego mayteriału moge podać wzory jakie szybko się sprzedają i całą technologie obróbki i szycia W tym temacie jestem fachowcem znam rynek i możliwości mogę służyć radą i wszelkimi informacjami ale odpłatnie.
ja Zaznaczyłem że dysponuje technologią szycia wzorami oraz cięcia gorącym nożem ale informacje udziele tylko odpłatnie Za darmo nie pracuje. Ewentualnie czekam na propozycje gotowych toreb do sprzedaży Ale nowicjuszą mówie że trafic we wzór który sie sprzedaje i odpowiednią cene nie jest łatwo.Najlepiej sprzedawać to co już inni produkują bez inwencji własnej tak jest prościej.
witam piotrogeniuszu
to jaka według ciebie powinna być cena toreb ekologicznych materiałowych przy ilości 100szt z własnym logo ja jutro z rana mam się spotkać z producentem na początek wynegocjowałem cenę 3.3 czy to dobra cena z logo czy nie proszę cię powiedz mi jakie powiny być ceny takich toreb ... przy takiej ilości a jakie bez takiej ilości i jaka cena torby bez nadruku ....
to drogo bardzo, bez nadruku moge załatwić za 1.8zł bez faktury z po 2.5zl nadruk to 100zł matryca plus nadruk ale sto szuk to nie ilość sklep wiejski wiecej sprzedaje.
100 szt to na początek myślę ze na 2 miesiące po co robić duze zapasy .... ja ostanio kupowałem na giełdzie z Fv torby eko z nadrukiem walmart za 2.6 czy 2.7 z 100szt poszło w cos 1.5 miesiąca czy 2 michy
mi raczej chodzi o stałe zamównia raz na 2 miechy bo jedne torby idą na koszty reprezentacyjne a drugie sprzedaje normalnie
a z kąd ty wogule jesteś ...
jak jesteś fachowcem to powiedz jaką cenę pownem dostać jak z nadrukiem wezmę 500szt czy 1000 wszystko z FV
z Żyrardowa przez 18 lat produkowałem torby z polisterenu mocny materiał torba wielokrotnego użytku ale eko szmaty mnie wyparły no ok teraz sprzedaje czapki moro i nne po 3 - 6 zł konkurencja ma podobne po 18 zł wiec teraz im nie idzie a ja handlowałem i będę handlował czym się da. Skarpety paczka 5par po 2.5zł (paczka) to cena w detalu.
chińskie badzewie ludzie cie nie wyklną
nie lepiej polskie ostanio dostałem próbke fajnych skarpet po 1zł polskie dosć się trzymają jak na tę cenę po 2,5 w detalu to po ile kupujesz ja ostanio tanie skarpety widzaęłm CHD czy dHD za 0.42 zł szt
mam zasade że mówie co sprzedaje żeby nie było tanie to tanie a dobre to dobre i nie zawsze jedno znaczy drugie choć i tak bywa dbra czapka z bawełny potrafi kosztować 1zł a i tak marudzą
napisz dokłanie ceny toreb jakie możesz załatwić po jakich cenach 100szt a po jakich 500 czy 1000 i jak z FV i jak bez ....
i jak z nadrukami wpadłem na pewien pomysł orygnalny
ja znam ceny ale sam nie zarobie a wiec nie zarabiam nie pracuje sorry masz mały sklep odwiedziłem twoją strone po za tym nie kojaże skrutu FV
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|