|
Totolotek on line |
Totolotek on line
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam .... Mam pomysl na otworzenie totolotka on line w necie mam swoja kolektorre i wszystko to co poczebne do grania tylko czy to wypali jak z prawem wiadomo poczebny dobry skrypt ktory juz mam i testowalem go i wlasnie co jeszcze
Zgoda ministra finansów.
Chyba jednak chodzi o totolotka on-line w IV Rzeczypospolitej, a więc bez "łaskawości" Ministra finansów ani rusz na terytorium IV RP.
Jesli chce to robic on-line to moze mu sie uda taki myk :) wiekszośc bukamcherów i on-line pokerów jest w dziwnych i egzotycznych państwach wiec jak dobrze poszuka i policzy to moze sie udac tylko potem bedzie chyba problem z reklama na polskich portalach
Jeżeli nie będzie miał licencji od Ministra Finansów, to działa nielegalnie w Polsce i jest niewiarygodny, ale target "pożytecznych idiotów" nie jest niestety gatunkiem na wymarciu.
czesc . tez mam swoje kolektury, jestem bardzo ciekawy jak to mialo by funkcjonowac ??
czy chcesz to robis pod "patronatem " totalizatora?? Wiem z totalizatora ze ta firma chce sama wejsc na rynek wlasnie z zakladami on-line . Ps skontaktuj sie ze mna na privie to pogadamy . pozdrawiam.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|