|
TOWAR DO SKLEPU Z CIUCHAMI |
TOWAR DO SKLEPU Z CIUCHAMI
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Chciałem otworzyć sklep z ciuchami albo z czymkolwiek tylko problem jest taki ze mam lokal, potrzeba jeszcze półki ale na towar mnie juz nie stac. Lokal spory w centrum wsi (2500 mieszkanców + bardzo duzo klientów z okolicznych wsi bo to gmina jest i dosyc ma rozbudowane centrum a ja mam wlasnie ten lokal w samym centrum moze nawet najleprze miejscowka. Mam pytanie czy moze ktos ma jakies dojscia zeby zapchac sklep towarem przynajmniej na początek i jak sie odrobie to wtedy zapłace, o kase sie nie ma co martwić bo to na prawde wypali. Konkretnie to chodziloby mi w mniejszej mierze o takie podstawowe towary jak bielizna jakas czy cos a głównie chodzi mi o jakieć ubrania młodzieżowe a najlepiej gdyby to były firmowe ciuchy. Lokalizacja w wojewodztwie małopolskim koło nowego sącza lub tarnowa. gdyby ktos byl zainteresowany to prosze pisac.
nie jestem przekonany co do tego czy w takiej miejscowości pójdzie interes na jakis orginalnych i drozszych u braniach niz ubrania "targowe".Zależy jeszcze jak daleko od Nowego Sącza czy tam Tarnowa jest ta miejscowość.Jak daleko od tego lokalu jest gmina, poczta,przystanek,sklep spożywczy, konkurencja i czym dokładnie konkurencja handluje ?
Sam nie wiesz czym chcesz handlować i jeszcze liczysz na to ze ktoś przyjedzie i da ci towar w kredycie za który nie wiadomo kiedy zapłacisz i czy wogóle zapłacisz. Chcesz markowe ciuchy może versace, boss, CC. Bedą sie doskonale na wsi sprzedawały. Z takim podejściem proponuje ci dać sobie spokuj a lokal wynając.
k.markizy po prostu nie wiesz o co mi chodzi i tyle, kiedys mialem propozycje od paru osob zeby sprzedawac ich towar i na poczatku zaplace tylko za to co sprzedam ale wtedy bylem za mlody, teraz w sumie bym sie zgodzil ale kontakt sie urwal. a co do markowych ciuchów dostalem maila od jednej hurtowni ktora ma towar firmy campus i podobne tylko ze to koncówki kolekcji albo 2gi gatunek, ale wlasnie o cos takiego mi chodzi. nie zamierzam sprzedawac ubran za 300 zł ani nawet za 200... podejzewam ze max za 100 - 150 zl a tak to raczej tanie rzeczy
napisalem czym chce chandlować mniej wiecej, a nie mowie konkretnie bo czasem ktos ma towar ktory jest inny w mniejszym czy wiekszym stopniu ale moglby mnie interesowac. poza tym wczesniej bysmy sie dogadali co i jak tak ze ja nie chce zeby ktos mi ten towar w ciemno przywiozl zostawil i pa... Jakies 3 lata temu mialem wlasnie taką osobe ktora chciala mi zapchać sklep towarem ... no wlasciwie wszystkimi art przemysłowymi i powiedzial ze przez jakis czas moge placic tylko za to co sprzedam, i dzis bym sie na to zgodzil ale wtedy bylem za mlody i za malo doswiadczony. a teraz mi sie kontakt niestety urwal :/ a ty wiesz koles ze ją jeszcze inne marki? dostalem propozycje od jednej hurtowni koncówek kolekcji fir, typu campus i takich wlasnie turystycznych i całkiem tanio, ale musialbym zaplacic od razu a zeby zapchac caly sklep tymi ciuchami to potrzebowalbym z 20 tys zeby to jakos wygladalo. z takim podejsciem to ty lepiej rad nie udzielaj...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "TOWAR DO SKLEPU Z CIUCHAMI": - Towar z targowiska do sklepu? - ile na towar na otworzenie sklepu ? - TOWAR PO LIKWIDACJI SKLEPU - Towar na aukcje internetowe, do sklepu. - towar z likwidacji sklepu - KOSMETYKI
• Strona 1 z 1
|
|