|
Towar z Niemiec - sprzedaż w Polsce - szukam kontaktów - strona 2 |
Towar z Niemiec - sprzedaż w Polsce - szukam kontaktów
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
zalezy na jakim towarze masz 50% bo nie mozna porownac lizaka w hurtowni za 10gr i sprzedanego za 15gr a np. tv kupionego za 1000zl i sprzedanego za 2000zl
a dlaczego nie mozna ? 50 % to 50 % to wartość konkretna pewnie ze nawet telewizor mozna polizac a lizaka obejzeć ? i to nie ja mam 50 % , bo ja jestem producentem to klient który kupi mój towar to kupi go za 50 % ceny allegro ( i to tez nie dokładnie mój , a porównywalny : materiałowo i przeznaczeniem - ja czasem coś wystawiam ale to wyłącznie reklama a nie biznes )
policz sobie ile takich lizakow musialbys sprzedac zeby zarobic tyle co na tym jednym tv. Dlatego nie da sie tego porownac. No chyba ze jestes producentem lub hurtownia ktora hurtem sprzedaje te lizaki
dobrze
ja policzę ale i ty tez , dobrze ? to policz ile sprzeda się telewizorów dziennie w sklepie a ile lizaków telewizor kupuje się na wiele lat - lizaka na chwilkę a ile telewizorów sprzeda sklep jak w miescie bedzie media markt ? zaryzykuję : ZERO ? Ja obstaję przy swoim : zarobić mozna i na lizakach i na czołgach zarobi ten kto wie gdzie tanio kupic ( i bedzie miał 50 % marzy ) i komu sprzedac a nawet jak bedzie miał 5 % a bedzie obracał kontenerami to moze tez zarobi ? co do jednego zgoda
nie , oni chcą pogadac o biznesie , to im wystarcza gadanie o biznesach jest jak gadanie o kobietach , niektórym to zastępuje działanie
Witam bardzo serdecznie!
Od kilku lat mieszkam w Dreznie (w sumie kilka kilometrow od Granicy), i w ramach dodatkowej pracy zajmuje sie handlem pomiedzy Polska a NIemcami i odwrotnie. Jest duzo artykulow ktore sa tansze po jednej stronie granicy a drozsze po drugiej. Jesli ten watek jest jeszcze aktywny chcialem rowniez znalezc firme badz osobe chetna do wspolpracy na terenie Polski, ktora moglaby sprzedawac towary dostarczone z Niemiec - moze na poczatek allegro, a nastepnie rozszezylibysmy dzialalnosc - sklep internetowy - a moze potem siec sklepow detalicznych. Najbardziej zalezalo by mi na osobie z okolic bielska, badz ze slaska. mam nadzieje ze wspolnie zwiekszymy nasze dochody Pozdrawiam
Tacosik napisz prywatna wiadomosc do mnie , zostawiajac na siebie namiary.
pozdrawiam
witam prosze również o kątakt na pw.
Jestem ze śląska proszę pisać na PW
Witam serdecznie mieszkam w bielsku-białej bardzo prosze o kontakt wlasnie zamierzam otworzyc sklep z chemia z niemiec nie wykluczam innych art (licze na wspolprace) moj tel 508193791
Chyba wazne jest takze wycofac sie z interesu, jak interes nie bedzie wystarczajaco rentowny. Wiec jezeli cena czy cos ludziom sie niepodoba to wszystko jest calkiem normalne.
Witam
Kolego z Drezna, jeśli Twoja oferta współpracy jest aktualna, napisz do mnie. Jestem z okolic Poznania, mam działalność gospodarczą, do Niemiec jeżdżę co najmniej raz w miesiącu... Pozdrawiam Tomek
Witam
Jeżeli posiada ktoś jakieś produkty które nadają sie do dalszej odsprzedaży na allegro (oprócz odzieży) proszę o kontakt na pw. Pozdrawiam
Witam,
mogę załatwić tania chemie z Niemiec. Więcej informacji na PW. Pozdrawiam
jesli macie jakies produkty to zapraszam na priv
Witam,
Jestem zainteresowany - rynek Warszawa i okolice, info na priv.
Sprawdź również podobne tematy:
- Szukam kontaktow w polsce.SPRZEDAZ MASZYN BUDOWLANYCH I INNE
- Towar na sprzedaz do Niemiec - szukam - TOWAR Z NIEMIEC VAT W POLSCE? - Szukam odbiorców na towar z Niemiec - Szukam odbiorców na towar z Niemiec - Szukam osoby /firmy z terenu Niemiec ( atrakcyjny towar) - Firma z Japonii poszukuje kontaktow biznesowych w EU/Polsce - Podatki - firma w anglii, zakup w Polsce, sprzedaz w Polsce - Sprzedaż kontaktów handlowych Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|