|
Towar z Niemiec - sprzedaż w Polsce - szukam kontaktów - strona 7 |
Towar z Niemiec - sprzedaż w Polsce - szukam kontaktówBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Proszę o kontakt osoby sprowadzjące tanio dobre i znane kosmetyki z niemiec i anglii, mile widziana faktura vat. Proszę pisać na priv podając adres mailowy.
Szukam kontaktu dot. zakupu odzieży w atrakcyjnych cenach. Praktycznie każda ilosc. Interesują mnie także upadające sklepy do wykupu towaru za okazyjną cenę, dam prowizję za zrealizowany kontakt.
Interesują mnie także wszelkie okazje i pojawiające się Hity. ukrawczyka małpka wp kropka p l
Witam serdecznie pracuje w branzy tekstylnej w Drezden jestem średnio 2 razy w miesiącu mam doscia do różnego rodzaju towarów w dobrych cenach chetnie nawiaze współprace 513216203
Witam. poszukuję dostawców hurtowych z Niemiec ubrań oryginalnych typu Lee Wrangler Adidas Nike. Interesują mnie większe ilości towaru. Jeżeli ktoś coś wie na ten temat proszę o kontakt pod nr 696775133.
AGD RTV Retourvare -interesuje?
Do "Marlenka": Poszukuję retourware bez pośrednictwa.
Poszukuje dostawcow z Niemiec roznych kosmetykow i perfum, koniecznie faktura. Porsze o oferty na PW
witam
poszukuje adresów hurtowni w nimczech lub holandi z tanimi klockami lego
Nasza firma oferuje odzież z butików Niemieckich i Włoskich - atrakcyjne ceny.
Mozliwosc odbioru w Niemczech lub PL. Kontakt: +48 794-354-992
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Towar z Niemiec - sprzedaż w Polsce - szukam kontaktów - strona 7": - szukam kontaktow w polsce.SPRZEDAZ MASZYN BUDOWLANYCH I INNE - Towar na sprzedaz do Niemiec - szukam - TOWAR Z NIEMIEC VAT W POLSCE? - Szukam odbiorców na towar z Niemiec - Szukam odbiorców na towar z Niemiec
|
|