Witam
Mam mały problem. Otóż kupiłem pewien rodzaj towaru, dokładnie chodzi o takie płyny do picia specjalne. Kupiłem go na ebayu, załatwiłem sobie transport specjalna firmą kurierską polsko-amerykańską bo był to nie typowy , do tego kruchy i kłopotliwy kontakt. Przesyłka doszła do polski bez najmniejszych problemów jednak mam problem z jej odebraniem. Otóż wiedziałem jak go kupowałem że sprzedawca nie posiada firmy, a co za tym idzie nie dostanę na to faktury. Jednak poprosiłem go aby umieścił w przesyłce umowę kupna-sprzedaży bo jak sie dowiedziałem ten dokument ma taką samą wartość jak faktura zakupu. Jednak umowy w przesyłce również nie było, być może kupił towar u jakiegoś dzieciaka który nie potrafi ściągnąc gotowej umowy z internetu i wypełnic jej tylko moimi i swoimi danymi, datami i nazwami towaru oraz kosztami. Teraz towar stoi w urzędzie i nie mam go jak odebrać. Kontakt ze sprzedawcą się urwał. Moje pytanie to co ja mogę w tej chwili zrobić? Jeśli ktoś ma jakieś pomysły prosze pisać nawet na priva :) Proszę pomóżcie.