|
Transport do 3.5 DMC - po raz kolejny ? |
Transport do 3.5 DMC - po raz kolejny ?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, jestem tu nowicjueszm, mam 20 lat i myśle nad rozpoczęciem działalności gospodarczej związanej z transportem rzeczy ( + przeprowadzki ) Będe chciał spróbować pozyskac dofinansowanie z Urzędu Pracy na rozpoczęcie tzn. zakup busa ( np. Ducato Max 2.8 JDT) oraz nawigacji. Podstawą mojego wniosku były by umowy przedwstępne z firmami, sklepami dla których pełnił bym usługi. Przeczytalem juz wiele postów na ten temat w kazdym bylo po trochu z tego co mnie intresuje, ale wolalbym to widzieć w całości. Wiem już, że nie potrzebuje licencji , ani kursów. Z cennikami się też juz rozeznalem. W mojej miejscowości oraz okolicach nie ma takiej firmy. Sam dla siebie byłbym szefem oraz kierowcom. Prosiłbym o jakieś sugestie oraz porady ludzi bardziej obeznanych w temacie, jak to wygląda formalnie, czy ma to prawo bytu. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Transport do 3.5 DMC - po raz kolejny ?": - Transport do 3.5T - poraz kolejny - Transport wyrobów drewnianych czy transport morski wpłynie n - kolejny pomysł !!! - KOLEJNY POMYSL - i kolejny pomysl
• Strona 1 z 1
|
|