Witam , postanowiłem spróbować zamieścić tu ogłoszenie ,nóż widelec kogoś zainteresuje...
Mianowicie...Szukam osoby/firmy ,która pomoże mi wykorzystać potencjał mojej firmy lub zorganizuje ciekawy biznes ,który mógłbym prowadzić w imieniu tejże osoby/firmy.
Zabrzmiało głupio,wiem...
Chodzi o to,że stoją mi na placu dwa samochody :dostawczy Renault Master na 8europalet oraz Mitsubishi Canter na 15europalet - samochody są z bardzo małym przebiegiem i przystosowane do ruchu międzynarodowego.
Posiadam nieruchomość z magazynem zdolnym pomieścić 32-50europalet , dobrze utwardzony(kostka brukowa 8mm) duży plac , wózek widłowy Nissan , pomieszczenie biurowe, mini salon sprzedaży(do prezentacji towaru) a wszystko jest w budynku o powierzchni 240m2 blisko centrum 50tyś miasta w aglomeracji śląskiej.Mimo w zasadzie dość sporych możliwości ,obecnie nie mam pomysłu w co wdepnąć .Tzn.pomysły jeszcze może by i były ale krucho z gotowizną odpowiednią do ambitnych planów.
Mam nadzieję ,że z Waszą pomocą znajdzie się ktoś kto będzie wiedział jak wykorzystać te możliwości.
Szukam ,więc osoby lub firmy ,która zleci magazynowanie,transport,produkcję lub wejdę we współpracę z osobą ,która wie czym się obecnie zająć by nie dreptać w miejscu...
Jeśli masz pomysł i możliwości jego zrealizowania a brakuje ci tych paru ogniw ,które mógłbyś znaleźć u mnie - możemy połączyć siły i wspólnie zrobić jakieś "kokosy".
Najlepiej czuję się w szybkim handlu ,znaleźć niszę na jakimś europejskim rynku i tam wbijać ze swoją ofertą .Sam byłem importerem ,ale temat się wyczerpał i czas zacząć nową przygodę ...
Jeśli masz wiedzę ,kontakty i wyobraźnię to resztą mogę zając się ja .
Pozdrawiam i zapraszam do konwersacji na priva.