|
Transport pytanko bo firma już w trakcie rejestracji - strona 4 |
Transport pytanko bo firma już w trakcie rejestracji
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Ja jeździłem, jako kurier krajowy po Warszawie. Jeśli myślisz, że kurier krajowy to jeździ po całym kraju, to się mylisz. :) On rozwozi przesyłki nadane z kraju.
Nie no tego nie miałem na myśli. Tylko po prostu podałem taką ewentualność. Ale tak jak napisałem, moim zdaniem nie ma co porównywać pracy kuriera w Wawie do pracy w naszych o wiele mniejszych miastach :)
czy mając własne auto do 3,5t warto wejść we współpracę z firmą kurierską,czy ktoś coś wie na temat współpracy z takimi firmami?
Witam OOOOOO tak kolega ma rację też robiłem w kurierce ( siódemka) przesrane tyrasz jak wół i grosze zostają
A czym się rózni praca kuriera w różnych miastach?
Stawkami? Robota taka sama, wszędzie zajeb i w biegu... czy prowincja czy 'metropolia' bo rzucają kuriera na dany obszar.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Transport pytanko bo firma już w trakcie rejestracji - strona 4": - Firma - proces rejestracji (pomożesz?:)) WAŻNE! - Firma usługowa- TRansport - Firma-Budownictwo czy Transport? - Firma Transportowa / transport ludzi - firma micro transport 1europaleta
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|