|
Transport z uk |
Transport z uk
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam, mam watpliwosci dot. importu odziezy outlet z uk. Wiem , ze to juz nieco oblatany temat na tym forum, ale ja mam problem troche z innej beczki. A mianowicie bede jechal wypchanym po dach Kangoo i nie wiem czy nie spotkaja mnie po drodze do pl jakies niemile przygody ze strony celnikow policji i innych tego typu sluzb mundurowych:) czy wystarczy, ze na caly towar bede mial paragony(bedzie to odziez ze sklepow detalicznych TK maxx, etc.)...w sumie to chyba zawsze moge mowic ze to wszystko dla mnie...prosze o komentarze ludzi ktorzy robili juz tego typu wypady
nie znam sie na tym dlatego mam watpliwosci, jestem poprostu "prostym biznesmenem", nie mam zadnej DG ani nic w tym stylu-mam poprostu samochod pieniadze na towar i przekonanie ze na tym zarobie:)...nie mam pojecia o VAT, clach i takich tam wiec nie wiem czy jako osoba prywatna moge sobie bez problemow przywiezc taka ilosc towaru...
to się ciągle zmienia
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Transport z uk": - Transport wyrobów drewnianych czy transport morski wpłynie n - transport - Transport do 2t - transport - Transport z USA
• Strona 1 z 1
|
|