|
Trzeba robic to co sie lubi a wtedy sie zarobi |
Trzeba robic to co sie lubi a wtedy sie zarobi
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
trzeba sie zastanowic co sie lubi i to robic z serca wtedy sukces gwarantowany
i jeszcze znaleść kogoś kto Ci za to zapłaci... ;)
jak będziesz robic to dobrze to znajdą sie chentni
Kolego, nie wszystko co człowiek robi z sercen jest rentowne, dlatego większość osób zarabiających duże pieniądze wcale nie jest usatysfakcjonowana z tego co robi (abstrahując od finansów). Jeśli uda się połączyć te dwie rzeczy, to można powiedzieć że jest się szczęśliwym :)
A Ty kolego, podziel się z Nami co lubisz robić? Skoro tutaj trafiłeś więc pewnie szukasz jakiegoś pomysłu na biznes, skoro jesteś wypalony zakładam że dotychczasowe próby robienia czegoś z sercem niewypaliły, bądz jeszcze ich nie było :) Ja np. lubię dłuuuugo spać :) ale chyba za to nikt mi nie zapłaci... :/ PzDr
no masz racje plontam sie w dziczy i prubuje na chleb zarabiam robie łazienki projektuje i eykonuje jednoczesnie ale mnie to wkurwia bo musze robic to sam ze względu ze wszyscy normalni pracownicy albo pracują albo wyjechali i pozatym chcem zarobic kilka baniek a z łazienek chyba samemu sie nieda a lubie buc biznesmenem i długo spac tak jak i ty wiec szukam
To ja mam pytanie:
- jak można zarobić na piciu, paleniu i ..... :-))
trzeba się zatrudnic jako palacz w kotłowni chleją całą noc, czasem palą i jeszcze im za to płacą
blooom skąd ty to wszystko wiesz ? :) czyzby to była twoja specjalnosc ? :)
nie pamietasz , złamarek jak cię ostatnio opierdzieliłem ze nie napalone w piecu bos sie naćpał denaturatu ? a ty płakałeś jab bóbr ze ,,nik cie nie rozumi " ? zadzwon do mnie złamasie o 6 rano , pewnie juz bede w drodze na lotnisko i jak zwykle nie bedziesz wiedział co powiedzieć pewnie znów robota w kotłowni sie skonczyła bo cie wylali
blommm.... wiesz ..tak na powaznie ...szkoda mi ciebie....bo jak nie moze byc szkoda kogos kto ma problemy natury psychicznej :)a ty takowe masz...i to duuuze , przejdz sie moze do lekarza.......bo wyładowywanie twoich złosci i problemów na forum niec nie da,,,,
uwaga - nowy model butów z cholewami - MODEL AERMEC
wszyscy producenci butów rozpoczęli produkcję butów z cholewami model aermec , po tym jak sobie zrobił z geby cholewe tak się to spodobało jemu i innym ze z tej cholewy rozpoczęto szycie nowych butów z cholewami model aermec sam dobrowlonie pisałes ze juz nigdy , przenigdy nic nie napiszesz na tym ani na zadnym innym forum i co ? z gęby cholewa ? nawet chinczycy rozpoczęli produkcje podrób cholewy aermec ( na razie ze świnskiej skóry )
blommm.... wiesz ..tak na powaznie ...szkoda mi ciebie....bo jak nie moze byc szkoda kogos kto ma problemy natury psychicznej :)a ty takowe masz...i to duuuze , przejdz sie moze do lekarza.......bo wyładowywanie twoich złosci i problemów na forum niec nie da,,,,
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Trzeba robic to co sie lubi a wtedy sie zarobi": - GDY MOŻNA ROBIC CO SIE LUBI - czy aby robić strony www trzeba być vatowcem? - chce otworzyć biznes czy składki wtedy są niższe? - Kto lubi Chillout ? - Kwaśniewski lubi sobie strzelić
• Strona 1 z 1
|
|