Witam,
zastanawiam się nad importem z Turcji. Mam tam znajomych, którzy pomogli by w znalezieniu konkretnych producentów. Problem tylko w tym, że nie wiem czym się zainteresować.
Macie jakieś sugestie?
|
TURCJA - co importować? |
TURCJA - co importować?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam,
zastanawiam się nad importem z Turcji. Mam tam znajomych, którzy pomogli by w znalezieniu konkretnych producentów. Problem tylko w tym, że nie wiem czym się zainteresować. Macie jakieś sugestie?
What product you import
oczywiście ubrania
najlepiej podróby znanych marek
Z Turcji ??
To perfumy które powodują alergie . Podaruj sobie trochę luksusu . Poważnie to z Turcji można przywieść dzieła sztuki (przemyt) Jeśli ktoś się zna to znajdzie coś ciekawego za grosze a sprzeda za kilka stów
Witajcie
Jestem w Turcji caly czas. Jesli chcecie cos importowac, mozecie ze mna skontaktowac. GG: 11990772
JA mam do sprzedania kolekcje monet tureckich z 2009 roku jeżeli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na PW bądź GG 7490689
Szukam kontaktów w Turcji lub bezpośrednich importerów , interesuje mnie odzież , ale nie tylko
Przeczytaj również posty podobne do tematu "TURCJA - co importować?": - TURCJA- ODZIEŻ WŁASNA PRODUKCJA I IMPORT WSZYSTKO TURCJA - turcja - Turcja - Ubrania, Turcja - Turcja- Reczniki,Szlafroki
• Strona 1 z 1
|
|