|
tynki maszynowe |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam jetem u progu otwierania takiej firmu ale zastanawiem się czy zaczynać już teraz czy lepiej poczekać powiedzmy do lutego- marca. I najwarzniejsze jak skutecznie zdobyć pierwszych klientów : reklama na samochodzi w internecie, gazetach gdzie jeszcze?
WITAJ... Dbry pomysl ja tez mysle o otwarciu malej firmy al raczej ogolna budowlanka ja pczekam z otwarciem do kwietnia albo nawet maja bo wiesz jak z robota u nas w zimie ale pomysl dobry duze pieniadze sam robilem tylko bardzo ciezka robote chyba wiesz jak robiles . Jak bedziesz mial zgrana ekipe i sprzet , oczywiscie lekrama tez to bedzie niezle
to fakt.. lekrama najwazniejsza!!!!!
;)
jak myslisz ile kosztowalaby dobra lekrama i jaka ona musi byc zeby trafiala do klijenta
najlepszą reklamą dla was bedzie wasza praca. jeden dobrze wytynkowany dom da taki efekt ze własciciel poleci was znajomemu znajomy znajomemu itd.. tylko badzcie solidni a pracy w dzisiejszych czasach napewno wam nie braknie . a moze reklama w lokalnej gazecie?
ja mysle tez o reklamie w internecie mysle ze to doby pomysl. Czy ktos wie ile kosztowalaby dobra reklama w internecie na dobry poczatek wojej dzialalnosci aby szybko pozyskac kljenta
Tak naprawdę nie potrzeba ci żadnej reklamy przy tynkach, wystarczy poszukać , problem jest tylko z wykwalikowanym personelem, na domkach ustal z inwestorem czego oczekuje bo jak słyszą gips to mysla ze tynk gipsowy maszynowy to bedzie to samo co gładz, a potem są nieporozumienia , jak zaczynasz to mocno sie zastanów nad pracą u developera co prawda moga dać pracę na kilka mieś i nawet za sensowne pieniadze ale inspaktorzy często szukają dziury w całym (zwracaj uwage na kąty)Wiąc jak nie masz doswiadczonych ludzi top możesz sie przejechać
|
|