|
TYSIACE Z PRACY W DOMU!!!! |
TYSIACE Z PRACY W DOMU!!!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
PRACA W DOMU! Bądź szefem dla siebie! Czy jesteś gotów na coś INNEGO? Masz dość codziennego drążenia? Czy jesteś zmęczony patrzeniem jak inni ciągną korzyści z TWOJEGO wysiłku? Czy chciałbyś pracować w domu, poświęcać więcej czasu swojej rodzinie, przyjaciołom lub hobby? Dałeś już sobie spokój z tymi wątpliwymi ofertami, które obiecują wszystko a zostawiają cię z niczym? JA TEŻ!!! To dlatego stałem się Pracownikiem emailowym. Prowadzę cały interes on-line, co oznacza, iż mam bardzo niskie koszty ogólne i mogę wykonywać cala moja prace w zaciszu i wygodzie mojego własnego domu, według mojego rozkładu. Potencjalnie możesz zarobić 2.000 do 5000 zł w niepełnym wymiarze czasu lub 5.000-15.000 w pełnym wymiarze czasu!! Zapewnione pełne przeszkolenie on-line!. Nie potrzeba żadnych opłat z góry. Wszystkiego, czego potrzebujesz to komputer z dostępem do sieci, e-mail, trochę wolnego czasu oraz chęć zmiany kierunku twego przyszłego życia! W celu uzyskania dalszych informacji, skontaktuj się p.projekt16(at)gmail.com
jestem człowiekiem łatwowiernym dlatego dałbym się skusic na pracę : za 5000zł i do tego w zaciszu
ale jednoczesnie jestem człowiekiem o słabych nerwach wiec jesli mnie oszukujesz to ci jestem w stanie na pierwszym organizacyjnym spotkaniu ( JAK TO SIE MÓWI U MNIE ,,NA DZIELNICY " ) URWAĆ ŁEB I NAS... DO SRODKA kiedy wiec mozemy sie spotkać ? mam nadzieję ze spotkanie wyjdzie nam obu na dobre ty zobaczysz ze głupota nie popłaca ja odreaguję stresy juz się nie mogę doczekac spotkania
Przeczytaj również posty podobne do tematu "TYSIACE Z PRACY W DOMU!!!!": - Szukam Pracy - w domu - Ciekawa oferta pracy - bez ruszania się z domu! - Poszukuję ambitnej osoby do pracy w domu - Szukam pracy w domu - jestem w ciąży. - Szuam piniędzy/pracy przez internet, z domu etc.
• Strona 1 z 1
|
|