|
Ubezpieczenie firmy |
Ubezpieczenie firmy
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam. chciałbym sie dowiedzieć czy ubezpieczenie firmy jest obowiązkowe?
Witam, jezeli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt pod adresem e-mailowym przedstawiciel_CU@interia.pl. (po przedstawiciel jest _). Ta osoba bardzo mi pomogła, wykaśniła wszystkie watpliwości i przygotowała dla mnie interesująca oferte. Dlatego polecam ja Panu jestem bardzo zadowolona:)
Ubezpieczenie takie nie jest obowiązkowe, ale na pewno przydatne. Być może zależy to również od rodzaju prowadzonej działalności... Jeżeli czegoś nie przewozisz, ani nie masz żadnych maszyn, albo nie masz jakiś nieruchomości, ani nikogo nie zatrudniasz;) Jeżeli właściwie nie masz firmy:D to nie potrzebujesz ubezpieczenia:D W innym wypadku raczej tak... Jeśli pytasz o takie rzeczy to raczej jesteś w grupie 'małych średnich firm';) O takich ofertach możesz poczytać np. http://www.hdi-asekuracja.pl/Ubezpieczenia_dla_malych_i_srednich_firm - opcji jest dość dużo - sporo pieniędzy do wydania, żeby czuć się bezpiecznym;)
Warto ubezpieczyć firmę chociażby ze względu na to, że zawsze można będzie liczyć na doraźną pomoc fachowców.
Oj, tak przydatne na pewno, warto ubezpieczyć firmę chociażby ze względu na to, że zawsze można liczyć na doraźną pomoc fachowców.
A gdzie taka pomoc jest zapewniona?
Miałam info, że post nie wysłany, napisałam drugi, a tu widzę że są dwa :)
Pomoc można uzyskać w pakiecie assistance, jest taka opcja, dojazd fachowców w 24 godziny.
No już gdzieś przeczytałam o tym:) Z resztą ostatnio widziałam tę reklamę z zakładem fryzjerskim. Pakiet rzeczywiście ciekawy, myślę ze jeden z najlepszych na rynku dla takich firm
Chyba jako jedyny zapewnia doraźną pomoc fachowców. Nie słyszałam,, żeby inne TU coś podobnego miały.
W ogóle jest to jedna z niewielu ofert, a tak rozbudowana to chyba jedyna, skierowana do małych i średnich firm, bo do tej pory to fajne oferty miały tylko duże firmy.
Może nie było takiego zainteresowania, w sumie wiadomo, że ubezpieczenia są potrzebne, ale ja to wcześniej myślałam, że jak coś się stanie to zamiast szybko zareagować, oleją mnie, a tu odwrotnie widać, że potrafią dobrze opiekować się małymi firmami i to sie ceni.
To prawda, w końcu ktoś pomyślał o takich przedsiębiorcach. A to bardzo ważna i duża grupa
Duża grupa? Bardzo duża, 98% chyba wszystkich przedsiebiorstw to małe i średnie firmy, które do tej pory nie miały możliwości skorzystania z atrakcyjnej oferty ubezpieczeniowej.
No a teraz jak jest solidne ubezpieczenie to i może biznesy ludzie będą częściej otwierać:)
Chyba za daleko idąca zalezność, ale może coś w tym jest. W każdym razie jak już ten biznes jest to warto go dobrze chronić i działać profilaktycznie.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|