|
Udzielę pożyczki |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Udziele pożyczki pod zabezpieczenie nieruchomości, samochodów, maszyn i innych środków trwałych. czekam na oferty na priva. prosze o podanie o jaką kwote chodzi i jakie zabezpieczenie wchodzi w grę.
Poszukuję pożyczki 40 000 -zabezpieczenie samochód o mniejszej wartosci i weksel.Prosze o prywatny mail abym mogła podac szczegóły.
Witam Ja potrzebuje 60,000zl na 3 lata opr 15% zwrot 22,500zl.Mozliwosc wczesniejszej splaty.Chcialam otworzyc franczyze Mr Hamburger.Zabiezpieczenie wekslem.Jesli jestes zainteresowany wspolpraca to bardzo prosze o kontakt. pozdrawiam,Anna
Pożyczę od kogoś 7000 -6000 zł. na rok czasu, uczciwy procent ustala pożyczkodawca, zabezpieczenie weksel. odp. na tel. 0696-624-623
potrzebuje 10000 najlepiej na weksel
Jestem zainteresowany kwotą na poziomie 80.000,00 zł. Zabezpieczenie oraz pozostałe warunki do uzgodnienia. kontakt: 603747840
pozdrawiam Robert
Czy kwota np. 3 mln zł - to dla Ciebie nie za dużo?
Jestem zainteresowany (603 72 77 22)
witam potrzebuje około 300 tysięcy złotych zabespieczenie samochód, weksel ewentualnie udziały w firmie spółka itp. Ważne!!!! 514-998-194
Witam. Mam problem, który mógłbyś pomóc rozwiązać... Mam działkę inwestycyjną pół hektara, wartą 300-500 tys. Mam pomysł na biznes, z którego miesięcznie zysk oscylowałby w granicach 20-30 tys. I teraz jest problem... na ten pomysł potrzebuję 700 tys. zł !!! (postawienie budynku i wyposażenie) (z dotacji można by pozyskać ok 150 tys na ten cel) ;| Prowadzę działalność gospodarczą ale nie mam płynności i zdolności kredytowej żeby ubiegać się o te 700 tys. zł :/ Mam siostrę za granicą, która pracuje legalnie na stałe i zarabia 16 tys. zł miesięcznie (udokumentowane) i chciałaby wesprzeć mój pomysł poręczając za mnie ale... banku to nie obchodzi :/ . Dla nich ważna jest moja płynność finansowa i wszystko chcieliby mieć na papierku.
Czy widzicie jakieś rozwiązanie ? albo znacie jakieś instytucje, które dają pożyczki pod biznes plan, grunt z przyszłym budynkiem lub coś w tym stylu ?
JA POTRZEBUJE 100.000ZL. NA ROZKRECENIE INTERESU SREBRO Z BURSZTYNEM. PLANUJE OTWORZYC KILKA SKLEPOW. ZABEZPIECZENIE TO MOZE BYC WEKSEL IN BLANKO. MAM PAWILON HANDLOWY W WAWIE TEZ MOZE BYC JAKO ZABEZPIECZENIE. TELEFON DO MNIE 0503874258
potrzebuje 50 000 zabezpieczenie weksel, na rozkrecenie biznesu procent do uzgodnienia gg.9001139
Wyraznie napisal "pozyczki zabezpieczonej autem, domem, srodkiem trwalym"
Nikt Wam nie pozyczy takich kwot pod sam weksel, NIKT.
Witam serdecznie,
Poszukuję 1.000.000zł na otwarcie pierwszej ekskluzywnej Perfumerii, która mieścić się będzie w nowo powstającym centrum handlowym. Doskonale znam rynek, konkurencje, produkty i potrzeby klientów. Chcę stworzyć perfumerie która bedzie konkurencją dla dużych sieci. Po dość długim stażu pracy z ogromnym bagażem doświadczeń zdecydowałam by otworzyć swoją własną perfumerię, a w przyszłości stworzyć sieć perfumerii. Potrzebuję jedynie pomocy finansowej. Na czas pożyczki oferuję udziały w Spółce oraz szybki zwrot pożyczki do 3 lat z zyskiem dla pożyczkodawcy (oczekiwane zyski - do uzgodnienia). Posiadam dobrze opracowany plan biznesu oraz własny kapitał 150.000zł który będzie stanowił 1/5 zatowarowania. Badzo prosze o dokładne rozpatrzenie mojej propozycji i odpowiedź. Pozdrawiam Kontakt: 697-900-805
|
|