Moj pomysl wyglada tak chce otworzyc sklep z modelami promow kosmicznych oraz niezidentyfikowanych obiektów latajacych, wszelkimi gadzetami zwiazanymi z tematyka przybyszów z innych planet typu repliki kosmitów,kosmicznych radiostacji itd. Chcialem (w celu promocji)u siebie w okolicy zrobic miejsce w którym ladowali obcy i zrobilem z kolega kilka kregów w polu kukurydzy a nikt nie uwierzyl ze to kosmici zrzucili wine na dziki wiec nici z promocji regionu, dlatego mysle raczej o sklepie internetowym z racji tego ze milosnicy Ufo mieszkaja raczej w oddaleniu. Kokurencja jest ale planuje zrobic strone tematyczna zainwestowac troche w pozycjonowanie choc milosnicy szukaja nie tylko na pierwszych stronach w googlach wiec nie beda to duze koszty. Narazie jestem na etapie zbierania materiałów i nie jest to wcale latwe, maks moge wlozyc w ten interes 20tys na poczatek zainwestuje mniej jesli bedzie zainterersowanie to wtedy zobaczymy..
Mam kontakt z firma z Holandi oferujaca tego typu gadzety lecz chce poszukac dystrybutora w polsce lub za granica ale gdzies blizej i tu potrzebna jest mi pomoc.
Pojawia sie zaraz glosy ze to sie nie bedzie oplacac ale popyt na tego typu gadzety bedzie np.fascynaci ,wystruj wnetrz(knajpy czy tez pokoje dzieciece). Poza tym juz na samym forum biznesu znajde wielu klijentów co potrzebuja jakies czesci do budowy teleportu czy termowodorowy reaktor mocy by mogli go zamontowac do swojego statku kosmicznego i odleciec na swoja planete...