Mam kilka pomysłow(jak kazdy w tym działe) mieszkam obecnie w angli
niestety moje konto oszczednosciowe nie ma kilku zer ale moze w niedalekiej przyszłosci odłoze jakies 100 f. :)
-otwarcie internetowej drukarni w uk-mam kontakt z tania(na prawde tania) drukarnia w polsce zamowienia przez neta w uk projekt wysyłany do kraju klisza druk transport wpłata na konto i...ale czy to takie proste
-po drugie chciałbym chciałem i chce nawiazac współprace z polskimi producentami
siała rzeczy kosztów siły roboczej nieruchomosci i całej reszty produkt polski powinien byc tanszy...ale czy jest?
-jest kilka rzeczy tanszych lub ciezko dostepnych w polsce do tanszych naleza ciuchy firm przede wszytkim takich jak LONSDALE DIADORA UMBRO rzeczy tych firm sa tu 3 razy tansze niz u nas w galerii dominikanskiej koszulka umbro kosztuje 90 pln w dobrym tanim sklepie o odpowiedniej porze roku cały dres anlgi tejze firmy kosztował 17funtów u nas po pierwsze ze go nigdzie nie widziałem po drugie kosztowałby z jakies 200 pln
-no i niesmiertelne samochody
i tu raczej nie mam na mysli sprowadzania ich do polski bo po przeliczeniu tego czego nie nadaje sie na czesc zamienna do europejczyka lewostronnego zostaje niewiele
ale mozanaby je rozbierac tu na miejscu i sprzedawac czesci
cały opel astra(vaxhuall) mozan bez motu kupic za 250-350 funtów a lusterko uzywane kosztyje do tego samochodu 17 funtów...ale
-jest jeszcze jeden pomysł doo wykonania którego trzeba wiedzy kasy pracy i cierpliwosci
mozna zyskac kase satysfakcje i naprwade kawałek władzy
mam tutaj na mysli lokalną gazete w jezyku polskim w jednym z miast dosyc duzym
rodaków polaków jest tu mnóstwo
czytaja polskie gazety ale sa to gazety tylko i wyłacznie z londynu
zadna firma z tego miasta sie tam nie reklamuje a napewno nie jedna by chciała dotrzec
do tej grupy polaków która w tym miesie zyje
ktos w koncu wpadnie na ten pomysł i zrobi ta gazete ale to nie bede ja...
kilka rzeczy jeszcze szumi mi w głowie(dzis nie whisky) ale nie mam ich zprecyzowanych
pisze i czekam co Wy uzytkownicy forum o tym myslicie i chetnie porozmawiam z kazdymi osibami chetnymi do blizszej współpracy http://www.fiorexxx@wp.pl