meritum2005 napisał(a):agu 1 - wysylalas to pismo zwyklym listem czy na maila??
wyslij jak chcesz byle bys wysłał do wszystkich możliwych urzędów i mediów
choć myslę, że mimo wszystko lepiej listem
|
Umowa o pracę nakładczą - strona 4 |
Umowa o pracę nakładczą
Biznes Forum
‹ Podatki i ZUS
‹ ZUS - Zakład Ubezpieczeń Społecznych
Autor
Wiadomość
wyslij jak chcesz byle bys wysłał do wszystkich możliwych urzędów i mediów choć myslę, że mimo wszystko lepiej listem
mam pytanie czy macie interpretacje zus, jesli macie to prosze o przesłanie mi ich na maila a je przekaże je dalej do instytucji ktore postaram sie nakłanic do zajęcia się sprawą. Oczywiście dane osobowe usuńcie, ukryjcie
płacisz więcej niż dostajesz... cały paradoks ZUS'u
Co do optymalizacji ... na pewno nie wybrał bym Anglii ! Do póki nie pojedziesz nie mam NIN a jak nie masz NIN nie masz ubezpieczenia.... nie brzmi to przyjemnie... Zapraszam na małyzus(kropka)pl
Super rozwiązanie. Szczególnie, że w maju tego roku wszyscy szacowni 'pośrednicy' pouciekali jak szczury do innego Państwa w związku z łapanką ZUS. Moja rada: Albo płacić ZUS 'po Bożemu' albo dla pracowników przenieść opłatę ZUS do prywatnego funduszu [PinFIrma] albo po prostu zrobić mądrą optymalizacje w kraju. Powiem tylko, że na średnim etacie i DG jednoosobowej jest średnio 6000 PLN rocznie do przodu. Pozdrawiam. Jak coś to priv.
Dzięki za informację
Ja również korzystam z usług takiej firmy. Nie płacę ZUSu w ogóle. Wystarczy zostać zatrudnionym np. w UK. Wszystko legalnie oczywiście no i później wyższa emerytura jest :)
zuswuk. pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Chcesz podjąć pracę nakładczą? My Ci w tym pomożemy!
- Umowa zlecenie/o dzieło, umowa o pracę - opłaty - Umowa o prace? umowa o dzieło? czy firma - usługa? - Umowa o prace a umowa o dzielo - Umowa zlecenie / umowa o prace? - Umowa o pracę a zus - DG + UMOWA O PRACĘ = ZUS ?! - Umowa o pracę - DG + umowa o prace PIT Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|