Witam chodzi o gielde papierów, a dokładnie po kolei.
Ze wzgledu że mam konto w mbanku, założyłem sobie tam konto (dom maklerski), czy ktoś się może orientuje czy są jakieś opłaty za prowadzenia konta w domu maklerskim dokładnie Emakler, dostałem umowe na meila w której piszą:
Witamy,
w zwi±zku z otrzymaniem przez mBank wniosku numer IUU054884301 o usługę eMakler, przesyłamy:
1. Umowę o ¶wiadczenie przez mBank usług przyjmowania i przekazywania zleceń nabycia lub zbycia instrumentów finansowych.,
2. Formularz informacji o Kliencie (niezbędny do aktywacji usługi eMAKLER),
3. Regulamin ¶wiadczenia przez mBank usług przyjmowania i przekazywania zleceń nabycia lub zbycia instrumentów finansowych,
4. Taryfę prowizji i opłat bankowych,
Wydrukuj zał±czone pliki: IUU054884301-BRMSDO-UMOWA-EMAKLER w DWÓCH egzemplarzach oraz IUU054884301-BRMSDO-ANKIETA-EMAKLER.
Podpisz formularz informacji o kliencie oraz dwa egzemplarze umowy. Nie musisz parafować każdej strony...
Jestem w tych sprawach niepewny czy może mi ktoś powiedzieć czy prawidłowo wszystko robie??
A jeśli chodzi o formularze to czy mam wysyłać im 2 podpisane formularze? czy jeden jest dla mnie ?
Jestem początkującym a więc bardzo proszę o wyrozumiałość, dziękuję i czekam na odpowiedzi wasze
Pozdrawiam.