|
Unia Polityki Realnej nadal dyskryminowana przez media :( |
Unia Polityki Realnej nadal dyskryminowana przez media :(
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Polityka
Autor
Wiadomość
Prezes UPR Wojciech Popiela nie został wpuszczony do TV Biznes, zaś w tym samym czasie pan Janusz Korwin-Mikke nie został wpuszczony do TVP (program FORUM)!
Bywa....
wszyscy ktorzy nie mieszcza sie w 5 % jakoś dziwnym trafem sa dyskiminowani, a macie sie co czepiac.. trzeba zajac sie czyms innym niz polityka i tyle.
A jakie znaczenie ma w tym przypadku poparcie? Nie sądzisz, że media zostały niejako zawłaszczone przez urzędujących? A swoją drogą, potrzebna nam nowa jakość w polityce więc twoja rada, aby zająć się czymś innym niż polityka jest nietrafna. Unia Polityki Realnej chce zlikwidować koryto i to jest głównym powodem nieoficjalnego zwalczania tego ugrupowania... Przykładem jest reżymowa tvp.
Przyłączam się do głosów oburzenia. Nie jestem politykiem. Także UPR-owcy to przede wszystkim prywatni przedsiębiorcy i przedstawiciele wolnych zawodów. Oni w przeciwieństwie do większości naszych tzw. polityków sprawdzili się w życiu zawodowym. pozdrawiam Ludzie jak chodzi o koryto to kazda partia obiecuje usuniecie koryta, tanie panstwo i inne bzdety.
Telewizje sa wolne przynajmniej te prywatne. One pokazuja to co ludzie chca ogladac. Jesli partia ma 5 % poparcia to 3 % chce dana osobe ogladac. A wiec nie warto jej pokazywac. I wielki szum o to ze ich nie pokazuja. Sa organy panstwa, unijne itp napiszcie oskarzenie i juz. Co wybory to afera bo kogos tam nie pokazuja. Mnie to zniecheca do waszej parti. Program fajny ale po co ten szum.
Tych co nie mają 5% nie bada się w sondażach. Ich po prostu w ankietach nie ma fizycznie.
Nie wiem co chcesz od partii. Przecież każda, która wygrywa wybory natychmiast wypędza opozycję od koryta!
Trudno sie z toba nie zgodzic :)
A poza tym "menelizm polityczny" zagospodarował w Polsce wszyskie wszystkie idee na które był popyt. Przykład "prawicowej" PO, której rodowód pochodzi od liberalnej UW i liberalnej części AWS. Jeżeli będzie popyt na narodową demokrację, to może sie okazać, że Giertych, Lepper, Tejkowski, Słomka, Miller i paru innych, którym do tej pory nie było po drodze spotkają się w jednej "drużynie partyjnej".
Jakby mieli wpuszczac kazdego o tak duzym popraciu to moze i ja bym wystapil w TVP, ale zakladam, ze moje sadaze sa jakie sa tylko dlatego, ze w tym roku znow nie startowalem :)
W wyborach prezydenckich jeśli się nie mylę poświęcono panu JKM tylko 27 minut. JKM podał do sądu TVP ale sprawa ucichła. Ktoś wie coś więcej na ten temat?
Co więcej na ten temat? Nie chcą go dopuszczać do głosu, bo facet się z nimi wszystkimi nie patyczkuje. Ciekawie czy to wszystko szczere?
Sprawdź również podobne tematy:
- Szukam realnej pracy
- Wpływ polityki na codzienne życie - Tysiące hektarów polskiej polityki - Ocena polityki ekologicznej Panstwa - Odnosnie naszej polskiej 'czeskiej' polityki.... - Siłownia a Unia - Dialogi na szczytach polityki czyli klęska sierotki - Dotacja unia UE na DOM WESELNY - Dotacje z UP + Unia w woj. śląskim Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|