|
UPS! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
co myslicie o wspołpracy z ta firma ??
mysle ze dobra :)
Kolego wiecej szczegółów o jakiej współpracy myślisz?Chcesz sprzedawać ich usługi?Pytałeś jakie koszta Ty ponosisz i jaki bedzie zakres twego działania?
ups! to ubrania. ups!!!
Nigdy nie słyszałem o tej firmie, co to za odzież?
www franchising.info.pl ;-)
Moja znajoma jest w trakcie rozmów z tą firmą, z tego co mi mówiła to wygląda całkiem nieźle. Ubrania są nawet ładne i niedrogie. Jak będę się z nią widział to zapytam o szczegóły. A może ty masz jakieś konkretne pytania?
przedewszystkim inetesuja mnie koszty otworzenia takiego sklepu(remont zatowarowanie itp) oraz potencjalne zyski. jak i zasady rozwiaznia umowy w przypadku" niewypalu"
Ubranka sa owszem ladne i po atrakcyjnej cenie. zastanawiam sie jeszcze na Świat Bawełny -> wydaje mi sie to nawet ciekawsze od UPS!
Witam ponawiam wątek jestem dość mocno zainteresowany współpracą z tą firmą bardzo proszę o kontakt osoby mający sklepik UPS-a , chciałbym zasięgnąć informacji. Pozdrawiam.
Dodam od siebie, ze znam wlascicela UPS`a i moge powiedziec, ze facet bardzo ucziwy i przyzwoity :)
Bardzo proszę o jakiś namiar na tego znajomego, mam kilka pytań związanych ze sklepamu UPS, dziękuje i pozdrawiam.
Musialbym poszukac numeru, bo nie mam zapisane w telefonu, facet mieszka w Olsztynie a magazyn znajduje sie na ulicy lubelska 43, jest na nim napisane "planeta mody". Ojciec kiedys znim wspolpracowal, ale w innej branzy, za nim przebranzowil sie w odziez.
witam ponawiam wątek, czy naprawde nikt nie jest właścicielem UPS-a , lub nie ma znajomego który się tym zajmuje?
Pytajcie, chętnie udzielę wszelkich odpowiedzi na temat marki Ups! i współpracy z nią!
natan a ty jesteś przedstawicielem tej firmy, czy współpracujesz z nimi??bo wiesz takie zdawkowe wiadomości to są na ich stronie internetowej.A mnie interesują konkrety:jaka jest procentowo prowizja od sprzedaży, czy procz tego że kupuje u nich towar to jeszcze pobierają jakiś procent od obrotu miesięcznego, czy są problemy z dostawami towaru, czy trzeba kupować całe kolekcje, czy jest możliwość zwrotu niesprzedanej do końca kolekcji, co z wyprzedażami bo obserwuje że są częste jak wtedy z prowizją czy jest to jakoś dzielone czy tylko ja na tym jestem w pałke. No i na stronie pisze kwota około 40 tyś na rozpoczęcie-co w tej kwocie jest zawarte? będe wdzięczny za odpowiedz, pozdrawiam.
|
|