|
Urozmaicenie komisu |
Urozmaicenie komisu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mój kolega ma komis. Ma dużo samochodów w komisie i pare jescze do sporwadzenia. Nie ma on narazie żadnych większych wydadków, a nie chce narazie inwestowac w samochody bo mu narazie starczy. Chce on wydać pieniadze na urozmaicenie komisu!!!(jego kapitał wynosi 30tyś zł). Mge prosić o jakieś dobre propozycje
Proponowalbym inwestycje w reklame. Jakas tablica led, baner reklamowy. Coś żeby ten komis odswieżyć, żeby był ciekawszy i przyciągał więcej ludzi.
Może również poszerzyć ofertę o np. skutery do 50 cm3 (nie trzeba na nie prawa jazdy). Coraz więcej osób przesiada się z samochodów na skuter (sam do nich należę) ze wzgledu na ciągfle korki.
witam
wypożyczalnia przyczep 30tyś starczy na konkretną lawete i na mała średnią i dużą przyczepe pod pladeką i zostanie pare złotych albo dokupic mały kempig też na wynajem
Ubezpieczenia komuniakacyjne, klient kupuje auto i od ręki może sobie wykupić polisę
Tak myśle że moge mu doradzić o bilbordzie. i Jakiś ulotkach. On laweta ma. Ja też mam i mu czasami przyworzę za pieniąszki
Moim skromnym zdaniem poproś kolegę aby zainwestował w Twoją edukację to potem mu i Ty pomożesz w interesie.
Tyz prowda. Cóż: „Kali być donkej” !:) !:) !:)
możesz sprzedawać przyczepki do hot dogów amerykańskie lub je wypożyczać. Potrzebujesz takich dzwoń 600 594079
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Urozmaicenie komisu": - Otwarcie komisu GSM - Auto z komisu - prowadzenie komisu gsm - umowa komisu - Płatnik VAT a prowadzenie komisu
• Strona 1 z 1
|
|