|
Urzad skarbowy -kary |
Urzad skarbowy -kary
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Podatki i ZUS
‹ Podatek dochodowy, podatek VAT
Autor
Wiadomość
Jakie sa kary jesli urzad skarbowy bedzie kontrolowac osobe ktora nie jest zarejestrowana w urzedzie skarbowym ze posiada dzialalnosc gospodarcza.Taka osoba podczas kontroli urzedu w jakie wysokosci dostanie mandat czy kare pieniezna ?.Dodam ze taka osoba prowadzi handel z uzywana odzieza.
taka osoba ma ........... przegwizdane
mandat to daje straz miejska karno - skarbowy jak wali to to się chce płakać cena zalezy od widzimisię , nie ma tabelki zalezy do czego się przyznasz ,a w co oni uwierzą obliczają dochód mnozą razy coś z księzyca i walą ile sie da miałem kiedys taka sprawe - koszt samochodu sredniej klasy mi wyszedł no powiedzmy mało uzywanego no i oczywiscie przepadek towaru no i pewnie tylko dlatego ze dali mi ,,propozycję nie do odrzucenie " ale tego omawiac nie bedę kazdy wie łossohozzi
do 75% podatku od oszacowanego przez US dochodu z nieujawnionych źródeł za okres do 5 lat wstecz + odsetki na poziomie odsetek od zobowiązań podatkowych
czyli sufit a jak sufit to czy 60 % czy 75% to nie ma znaczenia
Czyli sufit. Nie inaczej :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Urzad skarbowy -kary": - Akcje i Urząd Pracy, Urząd Skarbowy - pytanie - Urząd skarbowy a PIT 1 - Urzad skarbowy. - Urząd Skarbowy NIP-1?? - Urząd skarbowy
• Strona 1 z 1
|
|