Witam:)
Obserwuje już to forum od kilku miesięcy, ale sam nie miałem odwagi się odezwać.
Od jakiegoś czasu myślę nad pewnym niemałym biznesem, a mianowicie - chodzi mi o usługi, dla dość bogatych osób, firm oraz innych potencjalnych (bogatych) klientów.
Jest to dobry i nowy pomysł (myśle, że nie ma zbyt wielu tego typu usługodawców w kraju - sprawdzałem), dlatego też boje się o nim pisać tak otwarcie. Mieszkam w mieście, które bardzo prężnie się rozwija (bogate osiedla, hotele itp.), więc myśle że pomysł by się przyjął.
Wiem, że chcecie poznać dokładnie na czym pomysł, ale zdradze tylko że związane jest to z transportem.
Niestety jedyne co posiadam to ciekawy pomysł i chęci (jeśli już mowa o pieniądzach, to może będzie ich ok. 10.000zl)
Wkład potrzebny, do otwarcia działalności to ok. 80.000 - 100.000 (w tym większość inwestycji, to dobra, które można zawsze sprzedać)
Szukam inwestora i wspólnika.
Chcących się dowiedzieć czegoś więcej, zapraszam na priv lub maila (to drugie preferuje bardziej)
Ps: od razu piszę, że nie wyjawie całej tajemnicy w jednym mailu.... Licze też, na ewentualne spotkanie.
Ps2: Uważam także, że jeśli ktoś ma dobry pomysł, to go nie sprzeda w ten sposób (na forum), ale niektóre z tych pomysłów mogą być naprawde strzałęm w 10!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Arek