Mam pewien pomysł na swój biznes tylko nie wiem w sumie czy jest zapotrzebowanie na tego typu usługi (oczywiście w takiej formie jaką chcę tutaj przedstawić) mianowicie:
mam wykształcenie kosmetyczne (technik usług kosmetycznych) mam też o tym spore pojęcie :). Mój pomysł polega na tym, że swoje uslugi świadczyłabym u klientki w domu czyli po prostu bym dojeżdżała do niej, wiem że w normalnym salonie kosmetycznym zabiegi są dosyć drogie dlatego tez moje byłyby tańsze (wiadomo cena byłaby uzależniona od ilosci kilometrów, zużycia kosmetyku itp).
Wiadomo że dojeżdżając do klientki nie bylyby to usługi bardzo skomplikowane takie jak: mikrodermabrazja, peeling kawitacyjny itp; byłyby to natomiast peelengi, maseczki na twarz, masaże twarzy. Sama wiem, że nawet zwykły masaż czy maseczka potrafi zdziałać cuda nie tylko z naszą twarzą lecz także pozytywnie wplywa na nasze samopoczucie.
Wiadomo też, że musiałabym zainwestowac trochę w kosmetyki, ale czy w ogóle to się oplaca i czy w ogóle miałby mój pomysł rację bytu??
Za wszelkie sugestie i rady z góry Dziękuję :)