Witam wszystkich! Chcialbym zasiegnac Waszej opinii na temat takiego pomyslu na swoja dzialalnosc: Mala firma zajmujaca sie uslugami spawalniczymi, slusarskimi, wykonawstwem roznych niewielkich konstrukcji metalowych jak np. rusztowan warszawskich,krat okiennych, bram wjazdowych, stelazy/regalow do nieduzych sklepow, recznych wozkow do przewozenia towaru, taczek,slupkow ogrodzeniowych, tablic reklamowych, amatorskich klatek bezpieczenstwa do samochodow itp. Mieszkam w 30tys miescie, posiadam miejsce w ktorym mozna takie prace wykonywac, podstawowy sprzet i material tez jest w moim zasiegu(czesc pieniedzy na zakup sprzetu swoich, czesc jako dofinansowanie na rozwoj dzialalnosci z UP,dodatkowo posiadam juz jakies narzedzia). Firma bylaby zarejestrowana na mnie, natomiast moj tata posiada spore doswiadczenie w tego rodzaju pracach, i on rowniez wykonywalby czesc zlecen, pracujac dla mnie. jezeli chodzi o klientow to myslalem o pozyskaniu kontaktow z roznymi firmami budowlanymi, ogloszenia w miejscowej prasie, na samochodzie, reklama przy glownej drodze, internet. Z tego co sie orientuje w najblizszej okolicy nikt takim czyms sie nie zajmuje. Poza tym w promieniu 20km od mojego miasta znjaduje sie kilka innych wiekszych i sporo mniejszych miejscowosci.
napiszcie co o tym sadzicie, bede bardzo wdzieczny za opinie, porady, uwagi.