|
Uslugi stolarsko-ciesielskie+trak tasmowy+bus |
Uslugi stolarsko-ciesielskie+trak tasmowy+bus
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Zamierzam zając sie uslugami stolarsko ciesielskimi-jestem technologiem drewna i znam sie na tym.Mysle glownie o konstrukcjach dachowych jak wiezba dachowa, a takze ogrodzenia drewniane.Na poczatek chce zatrudnic 2 pracownikow znajacych sie w tej dziedzinie bdb, plus ja.Posiadam sprintera plandeke do prewozu desek itp,zamowilem takze trak tasmowy przejezdny-poniewaz chce samemu przecierac drewno,impregnowac a takze suszyc w miare potrzeby wozac do tartaku,gdyz nie planuje zakupu szuszarni w tej chwili.Mam zamiar zajac sie przecieraniem drewna pod wiezbe dachowa i kladzenie zarazem jej na dachy i w tej dziedzinie mam zamiar isc,natomiast jako dodatkowe zrodlo dochodu beda ogrodzenia drewniane i przecieranie drewna pod klienta indywidualnego. Na poczatku chce sie reklamowac na samochodzie -na plandece, a takze lokalne gazety oraz reklama u znajomego przy glownej trasie na dzialce,jak sie rozkrecie to pozniej wlasna strona w internecie.co sadzicie o tym
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Uslugi stolarsko-ciesielskie+trak tasmowy+bus": - Trak taśmowy +suszarnia - sprzedam nóż taśmowy Hoffmana - TRAK TAŚMOWY - JAK WYBRAĆ DOBY W ROZSĄDNEJ CENIE? - posiadam trak tasmowy +sprinter plandeka szukam zleceń - Uslugi
• Strona 1 z 1
|
|