|
Usługi tartaczne- dotacja |
Usługi tartaczne- dotacja
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
chciałbym załozyc tartak, moze palety czy klepka. ale nie wiem czy moge otrzymać jakąś dotacje. chciałbym nadmienic ze z UE dostałem premie na młodego rolnika, nie wiem czy to ma jakis wpływ przy dotcjach
Jaka kwota wchodzi w grę i ile z tego posiadasz sam?
interesuje mnie kwota 100 tys . posiadam 20 tys . jezeli nie jakas dotacja to korzystny kredyt
To na dotację nie ma szans.
dlaczego nie ma szans??? jak zrobic zeby były?
Trzeba zapewnić 100% finansowania inwestycji. To podstawowy warunek.
to jakby m i było potrzeba 50 tys. i miałbym taki kspitał, to na jaka dotacje moge liczyc
około połowy
1. nie ma dotacji tego typu
2. nie wiem jaki tartak wybudujesz za te pieniadze, byle jaka linia do wielkowymiarowego to ponad 300 tys zl., a elektryka 40 tys zl 3. jak wezmiesz kredyt to prawdopodobnie nie wybisz sie i padniesz, rentownosc jest za niska Naprwde nie oplaca sie robic tartaku
http://www.microsoft.com/poland/
Tutaj się zaloguj i sobie samemu popatrz ,co i za ile mogą ci dać nasi koledzy z wspólnoty.
Sama chęć nie wystarczy.
A rodzaje dotacji, dla kogo, na co i kiedy najlepiej rozpisane są na stronie PARPu
Sprawdź również podobne tematy:
- Sprzedam drewno tartaczne i tarcice
- Dotacja z UE -usługi - NA CO ?? - Usługi porządkowe dotacja - Dotacja PUP usługi artystyczne - Dotacja na usługi geodezyjne. - Usługi minikoparką oraz usługi ogrodniczo ziemne - DOTACJA Z ARMIRU + DOTACJA Z URZĘDU MARSZAŁKOWSKIEGO?! - Dotacja na rozwinięcie działalności a dotacja z PUP. - Usługi a VAT Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|