Co myslicie o uslugach krawieckich czy to ma jeszcze racje bytu w naszym kraju i jakies szanse
Ja myslalem aby szyc ubrania na styl amerykanskich gwiazd muzyki
Ogladam duzo wideoklipow i tam amerykanskie gwiazdy muzyki maja super ciuszki na poczatek konfekcja damska znaczy sie moda damska
Na podstawie obserwacji bylby przygotowywany projekt ktory po przezuceniu na kartke i sporzadzeniu rysunku zostalby zamieniany w czyn a po dokladnym dobiorze materialu dany komplet zostalby uszyty
Chodzi mi dokladnie o to aby kazda kobieta mogla sie elegancko i seksownie ubrac i tak samo czuc aby mogla powiedziec ona jest gwiazda i wystepuje w telewizji w tych seksownych ciuszkach ale mnie tez jest stazc na takie rzeczy
Jak myslicie czy kobiety byly by zainteresowane takim rzeczami aby je kupowac
Wszystkie rzeczy mialyby przystepna cene tylko ze jest pewien problem ja nie potrafie szyc a wiec myslalem zeby znalezc sobie jajkis zakladzik ktory swiadczy uslugi krawieckie dla kazdego klienta i tam chodzic przedstawiac projekty rysunki zawozic material i zeby szyli dane kolekcje no ale jest jeszcze jeden problem gdzie to pozniej wstawic myslalem aby przedstawiac gotowe juz kolekcje wlascicielom sklepikow albo nawet i duzych sklepow i starac sie o wystawienie tak swoich kolekcji aby kazdy mogl obejrzec dotknac ocenic przymierzyc a w ostatecznosci kupic
Cghodzi mi o to aby kazda kobieta mogla czusc sie jak ta amerykanska gwiazda znaczy sie tak samo pieknie i seksownie
Cos na zasadzie Aska zobacz kupilam sobie taki sam komplet eleganckich ciuszkow jaki ma Ashanti na swoim teledysku ;-)