|
Usuwanie graffiti - strona 3 |
Usuwanie graffiti
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wszystko to fajnie brzmi tylko co będzie jak uszkodzicie elewację ? Te maszyny mają bardzo dużą moc więc ciśnienie zerwie tynk bez problemu . Ja mam najmniejszego karchera i farba z mebli ogrodowych czy maszyn odpada :(
Tak ale w moim przypadku stosowana chemia zapobiega właśnie tego typu przypadkom i w większość stosuje myjki nisko ciśnieniowe
Ty może tak ,ale czy wszyscy ? Bo te maszyny , o których mowa mają potężne ciśnienie . Piszę to nie dlatego żeby kogoś zniechęcić tylko po to żeby przestrzec przed takimi sytuacjami :)
p.s. kolego Shrek może podasz nazwę tej chemii , aby innych przestrzec przed porażką ?
Ludzie ogarnijcie się. Gosciu wkreca wam ze nadaje sie tylko Falsch i wszyscy wpadacie w panike. Wystarczy zwykła myjka cisnieniowa Karcher, najlepiej spalinowa, odpowiedni srodek chemiczny i grafitti schodzi. Siedze w tym dopiero 3 lata ale nie zdarzyło mi sie, żeby moj karcher ktoremus graffiti nie dał rady. Pozdrawiam i życze wytrwałosci i prawidłowej analizy porad ;)
Witam..jeśli możesz prosze podaj jakiego modelu karchera używasz..Ja dopiero mam zamiar ruszyc z takiego typu usługami..jestem przed szkoleniem i rozlgladam się za odpowiednim sprzętem..
Czy Twoja oferta jeszcze aktualna ?
Usuwanie graffiti chemicznie jest bardzo drogie i do tego jest masa firm na rynku które się tym zajmują. Jeżeli ktoś chce zakładać biznes w tym kierunku, powinien się zorientować na nowe technologie, które pozwalają usuwać graffiti o ponad połowę taniej (ceny rzędu 30 - 40zł zamiast 60-100zł). Mówię tutaj konkretnie o piaskowaniu bezpyłowym. Zobaczcie sobie urządzenie o nazwie Tornado ACS.
Sam prowadzę działalność przy pomocy tej maszynki i naprawdę żadna firma z czyszczeniem chemicznym (AGS) nie podskoczy:) jakby ktoś miał pytania można śmiało pisać na priv. Pozdrawiam!
Jeszcze aktualna ,przeszła właśnie rozruch pozimowy.
Myjka jest wystawiona na allegro
jakie macie numery PKD na Usuwanie graffiti ??
43.99.Z
czyszczenie zewnętrznych ścian budynku za pomocą pary wodnej, piaskowania i podobnych metod Pozdrawiam, Piotr Bieńkowski PROMUR
dzięki
czy to wystarczy na początek działalności HDS 13/24 PE CAGE
Rodzaj zasilania: silnik spalinowy Napięcie zasilania [V]: - Moc silnika spalinowego [kW]: 13,5 (silnik GX 620 Honda) Pojemność zbiornika paliwa [dm³]: 35,0 Zużycie paliwa [kg/h]: 8,6 Wymiary (dł./szer./wys.) [mm]: 1300/810/1100 Wydajność tłoczenia [dm³/h]: 680-1250 Ciśnienie robocze [MPa]: 6-24 Maksymalna temperatura doprowadzanej wody [°C]: +30 Podgrzewanie wody: tak (do +140°C) Moc przyłącza [kW]: 14,9 Masa [kg]: 295 Pistolet spryskujący: Easy-Press Długość węża wysokociśnieniowego [m]: 15 Długość lancy spryskującej [mm]: 1050 Dysza: power Gwarancja: 12 miesięcy Normy, certyfikaty, aprobaty: ISO 9001, ISO 14001 Opis: profesjonalne urządzenie zasilane silnikiem spalinowym z elektrycznym rozruchem; mocna rama rurowa ze stali chroni urządzenie oraz umożliwia łatwy załadunek dźwigiem; wyposażone w zabezpieczenie przed skręcaniem węża (AVS)
Po co mu prąd???? a jeśli faktycznie trzeba to gdzie zamierzasz to podłączać??
to jakie urządzenie polecacie na początek ??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Usuwanie graffiti - strona 3": - USUWANIE GRAFFITI - POZNAŃ - dotacja na usuwanie graffiti - Usuwanie graffiti, zabezpieczenie antygraffiti - Usuwanie graffiti nową technologią - Chcesz rozpocząć działalność gospodarczą - usuwanie graffiti
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|