|
Usuwanie graffiti |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Własnie, mało to jest pomalowanych scian, budynków publucznych i nikt nie ma z tym co zrobic , wiekszosc tylko zamalowywuje a co sie z tym wiarze brzydko to wyglada (jak jest inny odcien farby), jakie trzeba pozwolenia aby załozyc firme swiadczaca usługi usowania graffiti, malowideł, bazgrołów mlodych, sa farby antygrafitowe ktoe zabezpieczaja powierzchnie przed ponownym pomalowaniem spreyem, lątwiej sie je usówa. Ale wlasnie potrzebene sa ozwolenai jakies od srodowiska pewnie tylko jakie ? Zna sie ktos na temacie?
na razie pod tym adresem nic się nie wyświetla ;) Siedzę sobie właśnie we Francji i pare dni temu widziałem gościa który usuwał graffiti, całość urządzeń mieściła się w busie miał tylko przewody i sobie pryskał (żauzje zewnętrzne) jakimiś środkami chemicznymi, także myślę że może wypalić, dowiedz się ile takie urz adzenia kosztują ;)
Kto ci naopowiadał o pozwoleniach? Może masz na myśli, że odpowiednie środki stosowane przy tego rodzaju działalności mają różnego rodzaju certyfikaty, aprobaty, atesty i opinie.
Graffiti nie da się zamalować zwykła farbą, ponieważ w końcu się przez nią przedostanie. A stronka, która podałeś jest w budowie, ponieważ tak samo jak moja firma, także jest w stanie rozruchu.
Pozdrawiam Adam
Ja się znam na temacie usuwania graffiti. Zainteresowanych prosze o kontakt tel 507762383 albo mailowy: biuro@ks-service.pl
Zapraszam Krzysztof
|
|