|
Używane częsci samochodowe |
Używane częsci samochodowe
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam chciał bym założyć autoczęsci i handlować nimi.Z kąd moge te częsci pozzyskać.Znalazłem taką firme która sprowadza z włoch samochody przekrojone w pół bez tyłu i dachu ze wszystkimi częsciami.Czy myślicie że to jest 100% legalne.
Prosze przesyłać oferty na men 198@wp.pl
Tzn ty sprzedajesz te polowki? Czy chcesz kupic i je sprzedać detalicznie czy co?
jeśli kupisz takie polowki to jest najlepsza i najbardziej legalna opcja
bo prawdopodobnie wystawią ci papier na części jeśli sprowadzisz całe auto to musisz zapłacić akcyzę no i legalnie nie możesz go rozebrać a z połówkami nie ma tego problemu bo to już nie jest auto więcej informacji na www sprzedazczesci.info
lukaszluk8 czy mógłbyś się podzielić kontaktem z dostawcą tych połówek aut z włoch?
Tel. 507 061 565
ostatnio znalazłem w necie gościa z włoch (polak)
pracuje na szrocie i oferował auta całe do rejestracji i na części tylko, że trzeba samemu przyjechać i rozebrać ale ceny były ciekawe np passat b5 1,9 tdi kombi wersja europ 3 tys zl (części) był na allegro ale gdzieś zniknął, dzwoniłem do niego, mówił, że ma jeszcze sporo aut, motocykli jego tel +393458134159 pzdr
Witam
posiadam listę adresów w belgi i francji gdzie można kupić używane częsci po atrakcyjnych cenach. Kontakt na p.w
Witam chetnie pojade po te czesci z kims kto wie gdzie posiadam busa reno master z 2007 roku i znam sie na tym chetnych prosze o kontakt.
czy może ktoś wie o połówkach z Niemiec lub Francji?
w sumie ciekawy temat... coś robić trzeba, może tu jest szansa jakaś :)
Witam też jestem za częściami z zagranicy np poszukuje marki takie jak nissan i bmw. Mój tel 691 662 595 lub na gg7719159 acha a ten pracownik we włoszech jest ok ktoś się już z nim kontaktował.
witam!
sprzedam firmę auto części szczegóły tutaj; sprzedam-firme-auto-czesci-bydgoszcz-cala-polska-vt89790.html pozdrawiam!
Jest jedno ale...
Osobiście wolałbym dopłacić 30% więcej i kupić nową cześć niż używaną. Ludzie, których stać np. na passata B6 zazwyczaj mają pieniądze na części i naprawy...
Również interesuje mnie ten temat. Proszę na PW o namiary osób handlujących "połówkami"
Ja też bym prosił na PW o namiary osób handlujących połówkami.
Też prosiłbym o namiary na połówki lub całe tylko z rachunkiem na części. Jestem zainteresowany stałą współpracą i chętnie kupie wieksze ilości do audi bmw po 2002 roku
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Używane częsci samochodowe": - UŻYWANE CZĘŚCI SAMOCHODOWE - Używane częsci samochodowe - czesci samochodowe (uzywane) na allegro - CZESCI SAMOCHODOWE NOWE I UZYWANE - srzedam używane części samochodowe
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|