|
Używane kosmetyki |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie, mam następujący pomysł na własny biznes. Mieszkam niedaleko miasta które ma około 80 tyś mieszkańców, i chciałbym otworzyć sklep z używanymi markowymi kosmetykami. Jak myślicie czy można by było otworzyć to na zasadzie komisu?, i czy są jakieś szanse na powodzenie takiego interesu?, proszę o szczere opinie na ten temat. Pozdrawiam
Jak wyglądają używane kosmetyki?
moze poszerzyc to ogólnie o uzywane środki czystosci ?
np co moze być ..... moze papier toaletowy recajklingowany ? świetne ,bardzo dobre ,naprawde dobry pomysł
czy wy sie nabijacie??, policzcie ile razy dostaliście od kogoś perfume, powąchaliście i się wam nie spodobała?, wolicie trzymać taki kosmetyk i zagracać sobie mieszkanie, pozatym nie mam na myśli nie wiadomo jak bardzo zużytych kosmetyków, w grę wchodzą tylko i wyłącznie kosmetyki bez opakowań, lub z otwartym opakowaniem, rozerwaną folią.
Ciekawe,wręcz zaskakujące...chociaż taki papierpo recyklingu...hmm kupiłabym nawet kilo
ja moge oddać tobie w komis zużyte skarpetki i szczoteczke do zębów ( jest na 3 w rodzinie ) to średnio 3 sztuki co 2 miesiące bym ci to podsyłał. pasi??
Pomysł ciekawy patrząc od strony samego pomysłu ;) Ale według mnie nie wypali, przynajmniej ja bym nie zaglądał do tego typu sklepu. Wychodzę z założenia że jeśli kogoś stać na markowe perfumy to może sobie kupić nowe a nie używane czy chociażby otwarte, a dla osób których nie stać na markowe perfumy, nawet używane będą zapewne zadrogie więc również nie będą tam zaglądały.
ja moge oddac antyperspirant pod paszke dostalem nowy to na starym moge zarobic moze komus sie przyda
|
|