|
Używane meble z Holandii - strona 2 |
Używane meble z Holandii
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
buber1977 prosze napisz na priva. ja nie moge bo jestem nowa na forum, dzieki pozdrawiam
Ja za to proponuje nocleg w miejscowosci Nw. Weerdige w holandii (800km od poznania!) wokol tej miejscowosci jest kilka sklepow z uzywanymi meblami. cena za osobe/nocleg 12,50 euro! czynne caly rok.
jesli ktos jest chetny zapraszam na priva, mail, gg lub skype. Osobiscie moge pomoc w sprawach adm i jezykowych na miejscu.
buber1977 jestem zaintersowany współpracą, możesz wysłąć mi adres meilowy? ja jestem nowym użytkownikiem i nie mogę wysłać PW i linka
Jestem zainteresowany,wyślij fotki,ceny oraz jaki to rejon w Holandii na priv dzięki
Jestem zainsteresowana współpracą, nie moge jednak wyslac wiadomosci do ciebie na priva, jestem tu nowa. Dziekuje i pozdrawiam!
witam podaj mi swoje namiary a napewno skorzystam.pozdrawiam.kontakt 889725480
Jesli ktos poszukuje kontakt na zakup pieknych uzywanych nowoczesnych mebli w skorach juz od 350 Euro to prosze o kontakt z MOEBEL2HAND.Nasz sklep miesci sie pomiedzy Aachen a Mönchengladbach po stronie niemieckiej ale jest to pogranicze niemiecko-holendersko-belgijskie!
Zapraszamy! tel: +49 1735463431
Mieszkam blisko Świecka przy drodze krajowej nr 92 i autostradzie A2, szukam dostawcow mebli do renowacji z Niemiec czy Holandii, oczywiscie w dobrych cenach. Zainteresowanych prosze o kontakt na prv
Witam,
zapewniam tani transport mebli z holandii. Info na priv
Witam, Do jakich miejscowości w Polsce jest Pan w stanie zapewnić transport? Proszę o kontakt
Witam wszystkich, jeżeli zamierzacie lub już zajmujecie się sprzedażą mebli używanych sprowadzanych z Zachodu - min. z Holandii i z Niemiec do Polski to mogę zasugrować miejsce gdzie można zamieszczać ogłoszenia sprzedaży mebli używanych otomebel,pl internetowa giełda mebli używanych. Meble są pogrupowane wg rodzajów i miejsca sprzedaży. Jest to na pewno miejsce gdzie warto zajrzeć zajmując się tym biznesem.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Używane meble z Holandii - strona 2": - współpraca z przywożącymi używane meble z Niemiec i Holandii - Tani nocleg w Holandii. Emmen. Meble z holandii! - MEBLE Z HOLANDII - MEBLE Z HOLANDII - Meble z Holandii, Belgi lub Niemiec.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|