|
Używane opony z Niemiec - strona 10 |
Używane opony z NiemiecBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam. Posiadam do sprzedaży felgi stalowe do hurtu po 37zl oraz felgi aluminiowe,opony używane od 4mm do 7mm rozmiary od 13" do 18" cali w parach i kompletach, oraz pojedyńcza opona minimum 6,5mm do 8mm. Zapraszam do współpracy wulkanizacje. Dostawa co dwa tygodnie po okolo 150 szt moze byc więcej.W pakietach opony taniej. Tel 505-772-504
Witam wszystkich poszukuje firmy zajmujące się handlem bieżnikowaniem opon do samochodów ciężarowych jestem wstanie dostarczać w bardzo dobrych cenach opony używane do samochodów ciężarowych każda ilość tel 667-997-808
witam poszukuje uzywane opony rolnicze w hutrowych ilosciach i przystepnych cenach kontakt 607 11 06 24
Jestem zainteresowany używanymi oponami z Niemiec, bieżnik minimum 5mm, pary lub komplety. Proszę o oferty na priv
Witam !!!!!!! poszukuje osób które zajmują się handlem oponami najlepiej bezpośrednikuw prosto z Niemiec,Holandii, Danii bądź Francji najlepiej z własnym transportem interesują mnie opony od 4mm w górę najbardziej pożądane rozmiary ,pojedyncze sztuki nie komplety ani pary interesują mnie ceny i możliwości to znaczy ilość czas realizacji i tym podobne. proszę o kontakt !!!!!!!!!!!!!
[quote="Hubert30"]Witam !!!!!!! poszukuje osób które zajmują się handlem oponami najlepiej bezpośrednikuw prosto z Niemiec,Holandii, Danii bądź Francji najlepiej z własnym transportem interesują mnie opony od 4mm w górę najbardziej pożądane rozmiary ,pojedyncze sztuki nie komplety ani pary interesują mnie ceny i możliwości to znaczy ilość czas realizacji i tym podobne. proszę o kontakt !!!!!!!!!!!!! przepraszam nie dopisałem że mieszkam w Anglii i interesuje mnie transport do Anglii a nie do Polski i po Polsce dlatego szukam kontaktu z kimś z Anglii lub z kimś kto zamieszkuje te kraje które wymieniłem
Witam.
Jestem zainteresowany kupnem opon uzywanych do samochodow ciezarowych w niemczech. Posiadam wlasny transport. Rozmiary jakie mnie interesuja to: 315/70/22.5 315/80/22.5 385/65/22.5 Chetnie nawiaze stala wspolprace z kims, kto posiada takie opony w dobrym stanie i przyzwoitych cenach. Prosze o ewentualny kontakt na priv z oferta i cenami, a takze w celu nawiazania dalszego kontaktu i wspolpracy jesli oferta bedzie rozsadna Sebastian
Witam interesuja mnie opony używane mogę odbierać osobiście.
13" 175/70/13, 185/70/13 14" 175/60/14, 185/65/14, 195/70/14 15" 185/65/15/, 195/65/15
witam, poszukuję dostawców opon samochodowych osobowych i dostawczych w rozmiarach 16-19" rok produkcji od 2006 i min. 6mm bieżnika. Pary, komplety pojedynki, również chętnie na felgach stalowych lub aluminiowych. Tylko pewne sprawdzone opony! Bo już miałem do czynienia z dziurami, o ile w bieżniku można dać łatkę to z boku już dyskwalifikuje...na początek kupiłbym ok. 200szt. z nadzieją na dalszą współpracę. Kontakt 669 669 159 gg. 3258561 pozdrawiam
Pilnie szukam dostawcy opon używanych osobowe ciężarowe do 1000szt miesięcznie kaplety 2/4 od 5mm w góre tylko ceny hurtowe !
rejon wielkopolska / podkarpackie /mazowieckie. ps .nie intersuje mnie kupno np. 30zł szt ,wiem ile kosztuje hurtowy zakup w niemczech przy bezpośrednim zakupie na składzie opon używanych . kontakt 695923451
poszukuje opon uzywanych pary, kompl. minimum od 5 mm
PW
Sprzedam opony do samochodow osobowych lato i zima 13" 17" od 3 do 5mm
Wiadomosc na priv
Witam.
Jestem zainteresowany używanymi oponami i felgami z EU. Najlepiej do aut osobowych i busów. Posiadam własny transport. Zapraszam. 6.0.6.2.0.9.6.7.8
witam.
opony 14"-17" bieżnik od 6-8mm wyłącznie pary od 60-120zł/szt. opony 14"-17" bieżnik od 4-6mm wyłącznie pary od 40-80zł/szt. tel. 661-377-987. pozdrawiam.
Witam serdecznie,
mam do zaoferowania ponad 200 opon w bardzo dobrym stanie z bierznikiem od 5mm do 8mm. Sporo opon jest kompletnych i czesciowo na felgach oraz felgach aluminiowych. W tym znajduja sie takze nowe opony. Sprzedaje je, poniewaz zamknalem moja wulkanizacje w monachium, gdyz zmienilem branze. Porsze o kontakt pod numerem +491774181584.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Używane opony z Niemiec - strona 10": - Opony uzywane z Niemiec - OPONY UŻYWANE Z NIEMIEC - Współpraca- Opony używane z niemiec - sprzedam opony uzywane z niemiec - nawiąże współprace- Opony używane z niemiec!
|
|