Witam wszystkich jestem zainteresowany uzywanymi oponami i felgami z niemiec i angli jezeli ma ktos dostep to prosze o kontakt
+44 7933690826 Artur
|
Używane opony z Niemiec - strona 2 |
Używane opony z Niemiec
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich jestem zainteresowany uzywanymi oponami i felgami z niemiec i angli jezeli ma ktos dostep to prosze o kontakt
+44 7933690826 Artur
ja również jestem zainteresowany oponami z niemiec i uk , proszę o kontak 668 391 222 , pozdrawiam
Witam. Zajmuje sie handlem hurtowym oponami uzywanymi z Niemiec, UK i Włoch. Bardzo duzy wybór rozmiarów i wysokości bieznika. Opony w parach i 100% sprawne. Zapewniamy wlasny transport. Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt:
tel: 0044(0)7920289304 Prosze o SMS oddzwonie.
Witam
Również jestem zainteresowany oponkami, proszę o szczegóły na e-mail: llkris@poczta.onet.pl pzdr
2000 MIX opon tygodniowo- 5zł/szt przy całości, transport na całą Polskę 2000zł/ bieżniki 1- 5mm/dhk@op.pl /gg 1600567
Witam.Wszystkich interesują mnie opony używane z niemiec lub innych państw.czy mógłbym liczyc na powazne oferty.
Tak jak napsalem.. wieksze ilości. Prosze napisac smsa co pana interesuje a ja odpowiem. Praktycznie wszystko jest do zalatwienia biezniki od 1mm do 8mm wszystkie rozmiary do wyboru.
Pozdrawiam
Jestem zainteresowany oponami i felgami z niemiec.Moj tel 698195597.Adam
interesują mnie opony motocyklowe - kontakt pw lub gg 9770336
szukam opon do samochodów osobowych i ciężarowych. proszę o oferty na PW
Witam serdecznie chciałbym sie zajać handlem felgami uzywanymi z Państ okolicznych. Czy kto może zaproponować stałe dostawy???? Czekam na odp i pozdrawiam.
witam wszystkich szukam adresow firm w niemczech handlem uzywanymi oponami felgami moge kupic spora ilosc
" Szukajcie a znajdziecie ".... Opony uzywane dostaniesz np. tu: Reifengroßhandel Spreenhagen Ltd. Am Winkel 13 A, 15528 Spreenhagen, Brandenburg T: (033633) 69650 F: (033633) 69987 Albo tu: http://www.tyresystem.de , albo http://www.hamido.de (tu to naprawde duze ilosci). Pozdrawiam
witam
opony używane w Niemczech - Köln, odbiór 200, 500, albo 1000 i więcej sztuk. mieszany kontyngent ( rozmiary można wybrać za dopłatą ) profil 5 - 8 mm albo 2,5 - 8 mm (te są tańsze) opony szerokie 1 - 3 mm. więcej info na PW. pozdrowienia kloni
Witam Interesuja mnie opony o profilu powyzej 5 mm jaka jest cena za oponone przy wybieraniu a jaka za tak jak leci? pozdrawiam Tomek 693 693 695
Sprawdź również podobne tematy:
- Opony uzywane z Niemiec
- OPONY UŻYWANE Z NIEMIEC - Sprzedam opony uzywane z niemiec - Współpraca- Opony używane z niemiec - Nawiąże współprace- Opony używane z niemiec! - Opony używane z Niemiec czy to jeszcze ktoś kupuje? - Uzywane opony z niemiec z dowozem rozne rozmiary - Opony używane - Opony używane Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|