wielgum napisał(a):
Witam
Interesuja mnie opony o profilu powyzej 5 mm
jaka jest cena za oponone przy wybieraniu a jaka za tak jak leci?
pozdrawiam Tomek 693 693 695
Zobacz tu: http://www.monstertyres.de .Tam sa ceny.
|
Używane opony z Niemiec - strona 3 |
Używane opony z Niemiec
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Zobacz tu: http://www.monstertyres.de .Tam sa ceny.
witam
poszukuję kontaktu na sprowadzanie używanych opon z niemiec interesują mnie małe ilości, ok.500 szt. miesięcznie profil 5-8 mm
moge zalatwic podaj namiary najlepiej stacjonarny
Witam moge zalatwic opony 0,5 do 0,8 mm 13eur szt. moge zalatwic transport
witam potrzebuje opony używane z Niemiec w ilości ok 500 sztuk w dobrej cenie
prosiłbym o jakiś kontakt osoby kto ma z tym styczność moj tel 502096553
witam potrzebuje kupic opony używane z Niemiec w ilości ok 500 sztuk głownie zimowe prosił bym o kontakt osoby która ma z tymi oponami styczność i mogla by mi je sprzedać oczywiście w dobrej cenie
moj tel 502096553
chce kupic opony uzywane z niemiec do samochodow ciezarowych maszyn budowlanych oraz rolnicze moj nr. tel. 663 151 131 lub mail andpol66@wp.pl
witam czy ta oferta jest jeszcze aktualna ,proszę o informacje jesli tak to jak przedstawia się cenowo.
Kupie opony używane w niemczech najlepiej z okolic NORYNBEGI na jeden skłat potrzeba mi max 400 opon moge zapłaci w zależności od ilości beiżnika do 10euro za C15euro , interesują mnie biżniki powyżej 3 mm najlepij między 5-8mm mogą być z felgami, lub alusy cena do dogadania się jeśli ktoś posiada namiar na minimum 100opon to prosze dzwonić nie wykluczam stałej wspułpracy 663128044
[quote="tomek8712"]Kupie opony używane w niemczech najlepiej z okolic NORYNBEGI na jeden skłat potrzeba mi max 400 opon moge zapłaci w zależności od ilości beiżnika do 10euro za C15euro , interesują mnie biżniki powyżej 3 mm najlepij między 5-8mm mogą być z felgami, lub alusy cena do dogadania się jeśli ktoś posiada namiar na minimum 100opon to prosze dzwonić nie wykluczam stałej wspułpracy 663128044[/quote
WSPÓŁPRACY!!!!
ty wielgum, widze że napisałeś już 90 postów jeśli we wszystkich poprawiasz błędy ortograficzne innych to brawo naprawde jesteś kimś
Witam.
Interesuje mnie strona formalna zakupu i transportu uzywanych opon z niemiec. Mam dojscie do uzywanych opon , ale chcialbym to zakupic i transportowac w sposob legalny. Wiem ze ludzie jezdza do niemiec kupuja opony i poprostu wioza je do polski bez zadnych formalnosci , ale czy to jest legalne ???
No to przeciez jest proste; jezeli masz dostep do uzywanych opon, to bierzesz od goscia papier ze ci sprzedal te opony i jedziesz. Pozdrawiam
Witam
Mam do sprzedania okoł150 sztuk opon zimowe i letnie rozmiary 15, 16 cali. Kontakt 667456111, lub bednar64@vp.pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Opony uzywane z Niemiec
- OPONY UŻYWANE Z NIEMIEC - Sprzedam opony uzywane z niemiec - Współpraca- Opony używane z niemiec - Nawiąże współprace- Opony używane z niemiec! - Opony używane z Niemiec czy to jeszcze ktoś kupuje? - Uzywane opony z niemiec z dowozem rozne rozmiary - Opony używane - Opony używane Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|