Witam,
Byłbym zainteresowany nawiązaniem współpracy z kimś kto sprowadza z Niemiec opony, konkretnie to bym je kupował. Mieszkam na ścianie wschodniej.
|
Używane opony z Niemiec |
Używane opony z Niemiec
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam,
Byłbym zainteresowany nawiązaniem współpracy z kimś kto sprowadza z Niemiec opony, konkretnie to bym je kupował. Mieszkam na ścianie wschodniej.
jakie ilości opon Cię interesują??
moglbym, miesiecznie zorganizowac ok 200 - 500 opon uzywanych, odbior w niemczech Dortmund, cena 4 euro za sztuke
Prosze podać nr tel bede dzwonił w sprawie opon z niemiec ???
Poszukuje kogos kto sprzedaje uzywane oponki w niemczech oraz kogos kto zajmuje sie sprzedaza samochodow kontakt gg8127012
W sprawie opon prosze dzwonic pod nr.0049 231 5332992
moge zalatwic opony po atrakcyjnych cenach!
ilosc zamowienia powyzej 1000 sztuk. kotakt e-mail sp-transport@o2.pl
Witam. A myslales o imporcie OPON z UK? Mam dostep do prawie kazdego rodzaju opon wiec wszystko zalezy od ciebie.
POSZE PODAĆ NR TEL BEDE DZWONIŁ :-) POZDRAWIAM
xczarnyx, Podaj mi swoje namiary, jestem zainteresowany. A jak wyglada kwestia transportu? Odbior loco UK? P$$ozdrawiam
I jeszcze jedno pytanie dla zorientowanych w temacie: Ile opon wchodzi na Ducato Maxi albo merca kaczora? Slyszalem o systemie pakowania na zasadzie mniejsza opona w wieksza, ale moze jednak normalnie, meheh
Witam. Moj tel.+447988859517 : +441224524635 prosze dzwonic po 19.
lub prosze podac swoj numer tel. stacjonarnego oddzwonie. Jaka ilosc opon was interesuje? Moge miec okolo 1000miesiecznie z felgami i bez. Tak odbior w UK. A co do transportu tu rowniez sa firmy kurierskie takze mozna byloby znimi ta sprawe zalatwic chyba ze wlasny transport wyszedlby taniej.
witam. przepraszam ze nie zadzwonilem wczoraj ale nie moglem sie polaczyc. sprawa wyglada nastepujaco. rozmawiale z wlascicielami opon i stwierdzili ze opony z felgami beda kosztowaly 3.50funta i do tego nie ma wybierania tylko maja byc brane jak leci
Witam, interesują mnie opony do samochodów ciężarowych, czy w tym temacie mozesz cos zaproponować?
Sprawdź również podobne tematy:
- Opony uzywane z Niemiec
- OPONY UŻYWANE Z NIEMIEC - Sprzedam opony uzywane z niemiec - Współpraca- Opony używane z niemiec - Nawiąże współprace- Opony używane z niemiec! - Uzywane opony z niemiec z dowozem rozne rozmiary - Opony używane z Niemiec czy to jeszcze ktoś kupuje? - Opony uzywane - OPONY UŻYWANE Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|