|
Victoria's Secret już w Polsce! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Nieaktualne.
Witam
Własnie szukałam na internecie informaci dotyczących Franchisingu tej firmy i nic nie mogłam znalezc. Jestem z Krakowa, z tego co sie orientuje jeden sklep jest w Warszawie. Na jakiej zasadzie byłaby możliwa współpraca?
tak, ja też jestem bardzo ciekawa, bo VS nie ma nigdzie franczyzowych sklepów z tego co wiem, więc na jakiej zasadzie???? Jakby cos to ja wchodzę z miejsca. Jestem z Poznania!!!
jeżeli są takie sklepy to tylko nielegalnie, nikt nie ma prawa dystrybucji tej marki w Polsce ani nigdzie w Europie.... strasznie jestem ciekawa jak oni to robią - jak clą towar ??????
Dokładnie! Nigdzie poza Stanami nie ma butików VS i nagle w Pl ktos otwiera???? Ciekawe, moim znadniem to jest jakis mega szwindel......aaaaaaa, właśnie nie wiem czy to te same osoby, ale widzialam w poniedzialkowej wyborczej reklame firmy jakiejs ktora tez niby otwierac chce w duzych miastach VS. Ja tam bym uwazala.
Pozwolę sobie odpowiedzieć na Państwa pytania. Byłam zajęta przygotowaniami do launchingu z okazji otwarcia pierwszego stoiska stąd ta pózna odpowiedz.
Firma MAX Fashion z Czech wykupila licencję na sprzedaż towarów marki Victoria's Secret na terenie Europy. Generalnym dystrybutorem na Polskę towarów jest firma Tenos. Wszystkie inne formy sprzedazy tych towarów w Polsce są nielegalne. Chcialabym podkreslić ze my otwieramy stoiska z towarami tej marki.
W momencie kiedy zamieszczała Pani tego posta nie było w Polsce żadnego sklepu. Pod koniec kwietnia został otwarty pierwszy sklep z tymi towarami w Europie w Pradze, w Czechach. 4 czerwca otwarte zostało pierwsze stoisko z towarami Victoria's Secret we współpracy z nami w salonie bielizny Lanoro na Pl. Konstytucji w Warszawie.
Czy zwykły człowiek mający pieniądze może nawiązać kontakt z firma Tenos i otworzyć sklep VS jestem ze szczecina
Czesc
Cos mi sie to nie podoba z ta firma Tenos Na moje oko to sa sklepy franczyznowe pod marka Tenos, gdzie częściowo sprzedaje produkty Victoria's Secret. Czyli firma Tenos nie ma licencji otwierania sklepów pod marką Victoria Secret. A jak wiemy wszyscy to właśnie marka przyciąga klientów. To są oczywiście moje subiektywne odczucia, bo jak widze forme z siedzibą w Warszawie tro uważam podwójnie. Pozdrawiam wszystkich.
|
|