|
Voip |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
co sadzicie o sprzedazy telefoni voip wydaje sie ze jest to nowa rzecz wchodzaca na nasz rynek ,cos takiego jak stworzenie wlasnej sieci.i czy dolaczyc do jakiejsc firmy czy moze na zasadze mlm czy podpowiecie jak zaczac samemu.czy to moze byc oplacalne.pozdrawiam
Sprzedałem kilka rozwiązań voip na zasadzie rozmowy ze znajomymi (firmy) i wejście na temat oszczędności w firmie. Koszty nie są duże (koszty zakupu urządzeń), jedyne co polecam to bramki VoIP podłączane do centrali, i np. każdy kto chce tani dzwonić wybiera prefix np 11 i wtedy kręci numer, słuchawki z mikrofonem czy telefony USB nie sprawdzają się.
ale mam pytanko mam propozycje wspolpracy z firma rozprowadzajaca voip cos takiego jak stworzenie wlasnej sieci czy to moze byc oplacalne ?ja bede przydzielal numery telefonow podpisywal umowy poszukiwal partnerow do wspolpracy wydaje mi sie ze jest to nopwa rzecz w polsce i moze wypalic prosze o dobra rade czy moze zrezygnowac ze wspolpracy z ta firma a zaczac samemu.pozdrawiam
Czyli ogólnie rzecz biorąc będziesz dla tej firmy poszukiwać klientów tak? No wiesz dzięki temu oni napewno zarobią więcej niż ty:) ale na początek, tak żeby wejść w ten temat to czemu nie...
moze i sprobowal bym samemu ale za bardzo nie wiem jak i jakie koszty musialbym poniesc a ta firma mi pomaga a sadze ze od czegos trzeba zaczac tylko czy to jest jakas przyszlosc czy na tym da sie zarobic??? dzieki za dobre rady
Na wszystkim da się zarobić, przy usługach VoIP musisz ruszyć ostro w poszukiwaniu klientów: wizyty po małych i średnich firmach z dobrze przygotowaną ofertą, strona www z podstawowymi informacjami, reklama w prasie lokalnej, ulotki. Ludzie nie wiedzą co to jest VoIP ale wiedzą, że cchą mniej wydawać na telefony.
dzieki mf za odpowiedz zawsze sluzysz dobra radą no cóz warto sprobowac.pozdrawiam
Ja też mam zamiar zacząć sprzedawać usługi VoIP od lipca,
Więć z chęcią wymienie się doświadczeniem
a zaczynasz wspolprace z jakas firma czy na wlasna reke.pozdraiwam
Z EXPLANDER
A ty ??
ja podpisałam umowę z callctronic. Sama mam duże oszczędności, sprawdzałam na rynku maja najtańsze połączenia - z tego co mnie udało sie dowiedzieć. Tak by sie wydawało, że sprzedaz takich telefonów to czysta rozkosz - bo przecież to same oszczędności. Ale w naszym kraju to chyba nic nie sprzedaje sie tak jak powinno. OPd razu ktoś wietrzy w tym podstep, same malkontenctwo .... okropność!
Zaparaszma do współpracy wszystkich którzy mają jakieś doświadczenie z voipem.
Poszukuję nowych rozwiązań. Chętnie zapoznam się z Państwa ofertami aby móc oferować je swoim klientom. Zapraszm do współpracy zarówno handlowców jak i firmy O OPERATORACH NIE WSPOMINAJĄĆ ! Chętnie poszerze swą ofertę również o usługi IT !!! Jestem na tym forum sporadycznie dlatego proszę o kierowanie ofert i zapytań na adres: voip@os.pl Liczę na rzetelną i owocną współpracę. Zapraszam
|
|