|
W co inwestować? - strona 3 |
W co inwestować?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Panowie i panie mam takie pytanie do starszych i mądrzejszych :) Doradźcie mi w co mam pakować oszczędności? Chodzi mi o kwote 2-3 tys zł miesięcznie nie jest to wiele ale jednak coś :)
2-3 tys? to ewentualnie możesz sobie wpłacić na 3 filar. Jak lubisz ryzyka zagraj na NewConnect tam przy debiutach można liczyć na spore zyski (do 50%) używając lewarowania będzie to ładna suma. A żeby nie tracić na inflacji wpłać na lokate lepsze to niż nic
2-3 tys ale miesięcznie :) potrzymam to w skarpecie jak się większa suma uzbiera spróbuje na NewConnect
Witam,
mam do zaoferowania film w którym jest duża porcja wiedzy o inwestowaniu. Przedstawiona jest w nim najskuteczniejsza metoda zakupu akcji potwierdzona wyliczeniami. Chętni proszeni o kontakt pw.
Inwestuj w magazyny... Kapitał potrzebny jest większy. Np. http://hale.jartom.com/nieruchomosci/Sa ... s,0,,,1383 Ale w tej branży aktualnie zysk jest w zasadzie pewny.
Zależy co rozumiesz pod pojęciem 'inwestować'. Dla mnie inwestowanie to przeznaczenie pieniędzy na inwestycję na okres co najmniej 10 lat. Może bardziej chodzi Ci o przetrzymanie pieniędzy - w takim razie najlepsze byłby konta oszczędnościowe lub lokaty. Jeśli lubisz ryzyko, możesz podjąć się gry na giełdzie, ale jeśli nie szukasz wrażeń - odradzam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "W co inwestować? - strona 3": - 50 000 zł w co inwestowac - czy inwestowac - W co inwestować - co za inwestować? - Czy warto inwestować ?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|