Witam!
Czy ktos ma jakis pomysl na wlasny interes w malej miejscowosci??? Chcialem otworzyc serwis gsm ale jest ich az 4 na tak male miasto i szukam czegos innego! Z gory dziekuje za podpowiedzi!
|
W co warto zainwestowac w malej miejscowosci |
W co warto zainwestowac w malej miejscowosci
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam!
Czy ktos ma jakis pomysl na wlasny interes w malej miejscowosci??? Chcialem otworzyc serwis gsm ale jest ich az 4 na tak male miasto i szukam czegos innego! Z gory dziekuje za podpowiedzi!
Ile dokladniej mieszkancow ma to miasto ? jakim dysponujesz kapitalem ? Napisz cos wiecej na czym sie znasz itp.
Miasteczko ma okolo 8tys! W tej chwili dysponuje malym kapitalem bo wynosi on 6 tys. Ogolnie to teraz zajmuje sie telefonami komorkowymi sciagam simlocki itp, wspolpracuje z jednym serwisem ktory placi mi za locka 10zl a koles sam bierze 30zl, ale coz w tej chwili nie mam pomyslu na wlasny interes wiec musze przy tym zostac.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "W co warto zainwestowac w malej miejscowosci": - biznes w malej miejscowosci - Jaka produkcja w malej miejscowości? - Sklep z chemią gospodarczą w malej miejscowosci - jestem z malej miejscowosci chce otworzyc klub dyskoteke - czy warto uruchomic dsla w małej miejscowości ?? plus serwis
• Strona 1 z 1
|
|