|
W CO ZAINWESTOWAC 10 TYSIECY ZL |
W CO ZAINWESTOWAC 10 TYSIECY ZL
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
WITAM MAM PYTANIE W CO MOGŁBYM ZAINWESTOWAC 10 tYSIECY ZŁ DOKLADNIE TO CHCIALBYM CO S OTWOZYC SWOJ BIZNES??????
Nie krzycz {nie używaj caps locka} a gdzie mieszkasz ? bo 10 tys to nie dużo.
Witam. Za 10 tys to jestes w stanie otworzyc nawet dwie intratne firmy. Osobiscie polecam handel samochodami. Zdecydowalem sie zainwestowac wlasnie w to i okzalo sie to dobrym posunieciem. Poza tym polecam handel czesciami uzywanymi jesli jestes z jakiegos wiekszego mista. poza tym ze sprzedaje samochody to sprzedaje tez czesci uzywane. na takich czesciach jest 100% przebitki. Mogę Ci za darmo doradzić jaki samochod sciagnac z Niemiec zeby nie stracic na niektorych ejst 100%. Np taka astre 2 ktora u nas kosztuje 11, 12 tys z Niemiec jestes w stanie sprowadzić za 6- 8 tys zl. Astra dwa to ejst chodliwy temat. Jesli nie interesuje Cie branza motoryzacyjna ktora ja wybralem to moze internet? Strona internetowa jest dobrym biznesem i mozna kasowac za reklame. 1000 wyswietlen kosztuje od 150- 200zl. 10 tys ze spokojem wystarczyloby na taka strone. Pozdr Matel.
No dobrze powiedzmy że mam kapitał z którym można wejść w biznes części i samochody i pytanie jak wogóle przebić się i zakupić jakieś auto w Niemczech, słyszałem że nie jest wcale to takie proste podobno też trzeba mieć jakieś znajomości na przysłowiowy ten 1 raz?.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "W CO ZAINWESTOWAC 10 TYSIECY ZL": - jak zainwestowac 50 tysiecy?? - jak zainwestować 600 tysięcy - kapital 500 tysiecy zl, miasto 50 tysiecy, dzialka - co za 30 tysięcy? - 40 tysięcy.
• Strona 1 z 1
|
|