Witam,
Mam do zainwestowania 10k i nie wiem w co. Ostatnio kupilem akcje EUROFAKTRU ale sie troch zawiodlem, prosze o pomoc, pilne
|
w co zainwestować 10000 |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam,
Mam do zainwestowania 10k i nie wiem w co. Ostatnio kupilem akcje EUROFAKTRU ale sie troch zawiodlem, prosze o pomoc, pilne
Ja proponowałbym Ci coś innowacyjnego i przynoszącego comiesięczne zyski rzędu 12-17% od kwoty, której pozwalasz się pomnażać. Nie wiem, czy mogę tu umieścić link polecający, więc tego nie robię. Ale podkreślam, że to żadne piramidki, czy inne ściemy!
A może pokiś tego Eurofaktora. Powiem Ci że wygląda tu na to, że przy dużej cierpliwości da naprawdę sporo zarobić. Tak przynajmniej wynika z wykresu.
pozdrawiam Karol Szczepański ProLans Investments wszystko zalezy po ile go kupiłeś, jeśłi w okolicy 8 zł, to masz szansę wyjść na zero przy najbliższym wzroście (może korekcyjnym), ale jeśli powyżej 10 zł, to raczej przy najbliższym wybiciu zredukowałbym zaangażowanie...
to co pokazuje wykres, to szansa na duże zarobki w przedziale 5-10 zł, ale dopóki go nie opuści... papier jest nieprzewidywalny ... wiele spólek jest przecenionych.. jeśli rynek ma odbić to spokojnie odrobisz na innych ...
Witam serdecznie.
Nie mam pewności do mojego źródła, ale w powietrzu chodzi fama, że na koniec roku 1 papier Leasco (na razie na CeTO) może chodzić po 2,00 zł. Do sceptyków: nie jest to potwierdzone źródło, ale mam b. wpływowego znajomego, który tak twierdzi. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam, Michał P.
Jesli masz dobre zdrowie i stalowe nerwy, proponuje kontrakty terminowe na WIG20. Oczywiście poparte wcześniej wiedzą...
Zły czas na inwestowanie
Mam nadzieję że kisisz dalej;) pozdrawiam
No i wykrakales :) Gratuluje!
Ehehe:) dzięki, za to mi płacą;) Ja uwazam ze warto pokusic sie na GANTA !! do konca roku mysle ze do 100zł dojdzie conajmniej a analitycy zapowiadali nawet cos w granicach 120zł :)
przejechalem sie na tym zafajdanym nielocie ORLE...nie polecam!! chociaz cena 0.26-0.27 to dobra cena....zwazywszy na to ze sporo osob kisi na 0.40< :) ale Orzelek mozna potrzymac ale dlugoterminowo.. W kazym badz razie polecam GANTA!! promocja jednym slowem
Obowiązuje:D
|
|