|
W co zainwestować 15tyś. zł? Chce pracować na własne konto |
W co zainwestować 15tyś. zł? Chce pracować na własne konto
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam 22lata zrobiłem licencjat a teraz jestem na 2 letnich studiach magisterskich (zaoczne), udało mi się uzbierać 15tyś zł i chcę prowadzić własną działalność tylko nie mam pomysłu jaką, mam prawko kat. BiC, wczesniej pracowałem jako kierowca no i odrobiłem staż jako pracownik biurowy. Mieszkam w małym mieście (troszke ponad 16 tyś mieszkańców). Bardzo proszę o ciekawe pomysły.
Trudno wykonalne za 15k. Chyba tylko handel w sensie pośrednictwa. (Naganiaczy na fundusze trzymaj na kilometr z dala;)))) pozdrawiam
ja wiem ze 15tyś to nie jest duzo na otwarcie działalności, sporo mnie kosztowało zeby tyle uzbierac a nie mam bogatych krewnych więc musze sobie jakoś poradzić, myślałem o kupnie busa i transporcie do 3.5 tony ale powaznie ograniczają mnie finanse :(
Może nie kupno tylko leasing?:)
Hmm wiesz troszke obawiam się leasingu, gdyby odpukac cos nie wyszło, słabe zlecenia albo ich brak moge miec klopot z platnosciami a z wlasne auto zawsze mozna sprzedać.
A może przywieź jakieś auto z Niemiec, sprzedaj z zyskiem i tak w kółko, aż uzbierasz np 50 tys i wtedy możesz już mysleć o firmie transportowej jakieś małej :)
Do odważnych świat należy:P
Też o tym myślałem tylko zeby znalezc dobra dziure z autami
a na to tez jest sposob.. wybierz sie na przejazdzke z handalrzami, czesto oferuja wyjazd za 200 czy 600zl i jedziesz wlasnie do takich dziur.. kupic nic nie musisz.. a wiesz gdzie to jest.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "W co zainwestować 15tyś. zł? Chce pracować na własne konto": - Chcę pracowac w PL - Chcę pracować ale brak mi pomysłu - Kto chce zainwestować? Zapraszam - chcę zainwestowac w e-biznes - Chce zainwestować 300000 zł
• Strona 1 z 1
|
|