|
W co zainwestować mając 100tys. zł |
W co zainwestować mając 100tys. zł
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mieszkam w mieście powyżej 100tys. posiadam 6h posiadłoś 15 km od miasta z budynkami gospodarczymi, myślę o szkółce krzewów ozdobnych ale nie wiem jaka jest sytuacja na rynku. W moim mieście nie ma wiele takich szkółek. Myślałem też o małej stadninie konnej. Proszę o podpowiedzi, może jakieś sugestie co do wykorzystania takiego obszaru
witam
Faza: start up. Inwestycja: POLE GOLFOWE zyski miesieczne: 5 -15 tys zl usługi: strzelnica golfowa, gastronomia (restauracja, gril), hotelowe (15 miejsc noclegowych), organizacja imprez (golfowych, biznesowych), szkolenia graczy. Nieruchomosc; dzierzawa ninimalna wartosc kapitalu: 100 000 zl. Preferencyjne polozenie dla tego projektu: przy konsulacie ukrainy. Przemyśl na podkarpaciu. prosze o odp co do Pana terenu mam kilka pomyslow ktore mozna wykorzystac!!
100 000 pln na pole golfowe , czy na restauracje, czy na jakieś miejsca noclegowe??
cheba za mało tych pieniążków... w polsce pole golfowe to baardzo niszowa dyscyplina. koło krakowa czy wawy pewnie by miało powodzenie. obok musisz postawić jakiś lokal typu bar , na spotkania , piwko itp.
Witaj
Masz 100.000 zł ? Myśle, że założenie pola golfowego jest jak najbardziej realne, choć tak jak zostało tu wspomniane jest to wydatek spory, aczkolwiek opłacalny. Wydaje mi się, że tak jak zostało to już wcześniej napisane w Polsce jeszcze te sprawy kuleją, ale kto wie, może jak teraz wybudujesz cos takiego to wówczas za rok a może i więcej zacznie to procentować. Powiem w ten sposób. Do takiej firmy będziesz potrzebować dobrej ekipy od promocji Firma golfowa musi wiedzieć gdzie się pokazać i w jaki sposób aby dało to wynik pozytywny. Kolejna sprawa to rozłożenie kosztów tak aby te 100.000 zł nie poszło tylko na wybudowanie , ale również na przyszłe palny inwestycyjne. W zasadzie napisz do mnie na adres marketing@findjob.pl i wówczas prześle Tobie pare wzmianek jak to zrobić aby się udało. Możemy spróbować wspólnie coś takiego założyć, myśle, że ma to sens Pozdrawiam i czekam na odezw e-mile
a mi sie jednak wydaje ze 100 000 pln to stanowczo za mało na pole golfowe,
tez otrzymalem ta oferte lecz zdecydowanie lokalizacja niewlasciwa jak przedmowca WAWA lub KRAK moze bym pomyslal tamte tereny odpadaja
witam
prosze o przeczytanie moich postow, jest tam pomysl na stworzenie grupy handlowej i sprowadzenie odziezy np na zime. polecam bo chetni sie zglaszaja pozdrawiam
z tym polem golfowym to nie najlepszy pomysł. też mysłalem kiedys o zrobieniu wlasnego, ale koszt ziemi w dobrym miejscu jest zbyt duży, a co do Twojego przypadku jescze to 100000 na zrobienie pola golfoweg oz prawdziwego zdarzenia z cały osprzętem to stanowczo za mało
Przeczytaj również posty podobne do tematu "W co zainwestować mając 100tys. zł": - W co zainwestować majać.... - w co zainwestowac 100tys. zł? - w co zainwestować mając magazyn 2000m2+biura k/warszawy - w co mam zainwestowac swoje oszczednosci ok 100tys.. - co otworzyc majac 30-40 tys.
• Strona 1 z 1
|
|