|
W co zainwestowac. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, wrocilem z pracy za granica mam odlozone 200 tys zlotych. W co moglbym te pieniadze zainwestowac, czekam na porady, dzieki.
Są różne możliwości, w zależności od tego na co się nastawiasz, jaki zysk chciałbyś osiagnąć... Z taka gotówką możesz wejść na giełdę, ale jeśli się na tym nie znasz to odradzam. Dobrym rozwiazaniem może być w Twoim przypadku także kupno mieszkania w dużym mieście i wynajem go... Możesz zainwestować w fundusze inwestycyjne lub założyć swoją firmę... Ja osobiście jestem zwolennikiem zarabiania pięniędzy na samych pięniądzach... Życzę powodzenia! W razie pytań zapraszam na priv. :)
Co myślisz o gastronomii np. sieć pizzerii?
POSZUKUJĘ WSPÓLNKA (najlepiej kucharza, ale niekoniecznie)
do firmy cateringowej- kuchnia domowa, pizza... Inwestycja 10-15 tyś. -szybki zwrot inwestycji (ok. pół roku) Przygotowana strategia sprzedażowo-marketingowa Poszukuję osoby zdecydowanej...wiedzącej,że na jedzeniu zawsze jest pieniądz ! Z zawodu jestem kucharzem, mam duże doświadczenie jako handlowiec... Inwestycja ze środków własnych lub kredyt... Mam już zarejestrowaną działalność Szczegóły meilem ZAPRASZAM...
Dobrze można zainwestować w import produktów z chin... tylko "dobrze" trzeba się na
tym znać. W zależności od wkładu od 60.000 do 150.000 proporcjonalnie są większe zyski gdyż posiada się większą ofertę dla klienta końcowego. Branża, szczegóły współpracy proszę na mail: am@razdwatrzy.pl
|
|